94.800 €

Brancoveanu metrou, apartament 2 camere

  • Suprafata 63 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
  • Constantin Brâncoveanu (M2) ...5 min.
Bucuresti, 20 mai, 09:59

Descriere anunt

Brancoveanu metrou, apartament 2 camere,

va propunem catre vanzare un apartament decomandat, acces rapid la intrarea in Parcul Oraselul Copiilor si statia de metrou Constantin Brancoveanu. Apartamentul se preda la cheie.

Detalii suplimentare

Imobilul P+5E este situat intr-o zona linistita langa Oraselul Copiilor, la 2 minute de statiile pentru mijloacele de transport in comun 116, 141, si de statia de metrou Constantin Brancoveanu (Oraselul Copiilor). In apropierea imobilului sunt scoli, gradinite, spitalul de copii Budimex, centre comerciale cum ar fi Sun Plaza, Leroy Merlin, Piata Sudului, etc.. Constructia este realizata din caramida porotherm (inclusiv compartimentarile interioare) pe structura de beton. Contoarele pentru utilitati (apa, gaze, curent electric) se afla in afara apartamentelor.

Apartamentele se vand "la cheie" cu urmatoarele obiecte incluse:

Gresie, faianta, parchet, usi de interior, aer conditionat, lavabil, obiecte sanitare, geamuri termopan rehau 5 camere (stejar auriu), low e, tenta fumurie, prize si intrerupatoare (Legrand), usa metalica intrare, finisaje la alegere din magazinul Dedeman, centrala termica viessmann / buderus.

Spatiu de recreere comun aproximativ 150 mp.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Constantin Brâncoveanu (M2) 5 min.
Eroii Revoluției (M2) 18 min.