48.000 €

Bragadiru, Independentei

Bragadiru, 23 ian, 12:40

Descriere anunt

Bragadiru, Independentei

proprietar persoana fizica, vand apartament cu 2 camere decomandat mobilat, situat intr-o zona linistita si discreta din Bragadiru, stradal pe sos Alexandriei. Acesta este situat in vecinatatea imediata a Leroy Merlin, Profi, JYSK, Mega Image si a statiei de transport in comun (linia de autobuze 421 si 424).

Detalii suplimentare

Proprietar persoana fizica, vand apartament cu 2 camere decomandat, situat intr-o zona linistita si discreta din Bragadiru, stradal pe sos Alexandriei. Acesta este situat in vecinatatea imediata a Leroy Merlin, Profi, JYSK, Mega Image si a statiei de transport in comun (linia de autobuze 421 si 424). Practic in 2-3 minute ati ajuns mergand pe jos la oricare dintre magazine.

Distanta pana la Piata Unirii o parcurgeti in doar 35 de min cu autoturismul.

Blocul este constructie 2018, iar apartamentul a fost dat in folosinta in 2019. Blocul este izolat si are eficienta energetica clasa A. Acesta este situat pe strada asfaltata, neinundabila. Apartamentul are o suprafata utila de 51 mp si suprafata totala de 55 mp.

Apartamentul se vinde semimobilat, dupa cum urmeaza:

Holul se vinde cu dresing-ul facut pe comanda pentru depozitare incaltaminte, imbracaminte si diferite obiecte necesare in orice casa.

Bucataria se vinde mobilata si accesorizata cu toate electrocasnicele( plita pe gaz si cuptorul incorporabil gama Artic, hota decorativa Franke, frigider Artic, cuptor microunde Daewoo, chiuveta din compozit Franke), jaluzele tip rulou interior.

Bucataria este prevazuta cu centrala proprie pe gaz pentru apa calda menajera si incalzire si este inchisa cu usi culisante din termopan de aluminiu.

Livingul si dormitorul nemobilate sunt dotate cu aer conditionat Yamato cu conexiune wifi, draperii si perdele.

Suplimentar dormitorul este dotat si cu rulou exterior din aluminiu pentru izolare fonica si termica.

Balconul este inchis cu structura de termopan pvc cu 5 camere si rupere termica. Acesta este mobilat cu 2 dulapuri pentru depozitare, jaluzele verticale si complet mochetat.

Baia este mobilata cu un corp cu oglinda si paravan pentru cada.

Tot apartamentul este iluminat pe baza de tehnologie led.

In pretul apartamentului este inclus si loc de parcare.

Pretul de 48000 eur este negociabil!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura caramida