66.000 €

Bragadiru, complex rezidential

  • Suprafata 58 mp
  • An 2008
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5

Descriere anunt

Bragadiru, complex rezidential

Apartament 2 camere, decomandat, 58 mp, constuctie 2008, partial mobilat/ utilat, gresie, faianta, parchet, usa metalica, tamplarie PVC, centrala termica, renovat.

Detalii suplimentare

DMF0560 – Apartament 2 camere in Bragadiru, decomandat, cu o suprafata totala de 58 mp, situat la etajul 1 din 5 al unui imobil construit in anul 2008.

Apartamentul beneficiaza de urmatoarele finisaje si imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, usile de interior si usa de la intrare schimbate (Porta Doors-interior, Maco-exterior), centrala termica Immergas de 24kw in condensatie, doua aparate de aer conditionat Nordstar si se vinde partial mobilat (Bucatarie - fara electrocasnice + hol).

Ansamblul mai dispune de generator electric de rezerva, in caz de avarie electrica si un loc de joaca pentru copii, fiind amplasat in apropiere de Penny Market, Profi, Mega Image, McDonalds, Gradinita cu program prelungit, statie autobuz STB, maxi taxi, cabinet stomatologic, cabinet medical, Beauty salon, Lidl, Street Mall.

Apartamentul mai dispune de 2 locuri de parcare subterane si o boxa care se pot achizitiona impreuna cu apartamentul la pretul de 81000 euro.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Centrala termica
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift