69.900 €

Biruintei - Popesti Leordeni

  • Suprafata 59 mp
  • An 2022
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 7
Popesti - leordeni, 27 iun, 10:54

Descriere anunt

Biruintei - Popesti Leordeni

Popesti - Biruintei - apartament 2 camere decomandat,la 10 minute de mers pe jos de metrou Berceni, centrala proprie de apartament, contorizare individuala, parculet pentru copii.

Detalii suplimentare

Imobilul pe care il propunem spre vanzare se afla pe strada Biruintei din Popesti Leordeni si se desfasoara pe o suprafata de teren de 3.5 hectare pe care sunt construite 8 blocuri de locuinte mixte al caror regim de inaltime este Parter + 7 Etaje.

Apartamentul complet decomandat este disponibil la etajul 3 si are o suprafata totala 59 mp din care un balcon de 5mp.

Accesul se poate face din bulevarde mari precum Soseaua Berceni dar si din Soseaua Oltenitei iar statia de metrou Berceni se afla la foar cateva minute de mers pe jos.

In apropierea ansamblului se afla numeroase centre comerciale: Penny Market, Mega Image, Profi dar si farmacii, restaurante, sali de fitness

Apartamentul se vinde complet finisat cu materiale de cea mai buna calitate, gresie, faianta marca Avalon, parchet laminat, obiecte sanitare, calorifere, centrala proprie de apartament, contorizare individuala.

Imobilul este construit pe cadre si grinzi de beton armat iar compartimentarea este realizata cu caramida tip porotherm si cu o izolatie de 10 cm peste care se aplica vopseaua decorativa.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton