55.000 €

Berceni

  • Suprafata 38 mp
  • An 1970
  • Decomandat
  • Etaj parter din 9
  • Metrou Apărătorii Patriei ...12 min.
Bucuresti, 21 ian, 15:25
Urca primul in lista

Descriere anunt

Berceni

apartamentul se afla intr-un bloc cu un regim de inaltime P+10. Zona este extrem de apreciata, sigura, ferita de traficul auto si zgomot.

Detalii suplimentare

Apartamentul dispune de iesire directa in curtea proprie si de alee, cu brazi si gazon. De asemenea, exista loc de parcare platit la Primarie, situat langa intrarea in apartament.

Este mobilat ultra-modern, cu frigider american cu doua usi (dozator de apa si gheata), plita si cuptor electric, TV de 150 cm, canapea din piele naturala (extensibila), insula, masina automata de spalat rufe, etc. Are si sistem de alarma si este renovat recent!

Apartamentul are si o uscatorie langa usa de la intrare, de aproximativ 8mp, unde se pot stoca biciclete sau se pot usca rufele.

Exista acces rapid catre statia de metrou Aparatorii Patriei, statii RATB, centre comerciale si unitati de invatamant (scoala si gradinita langa bloc). Exista 2 magazine Mega I. la 2 minute de bloc.

Apartamentul are o suprafata de 38 metri patrati utili, se afla la parter, este decomandat si se inchiriaza mobilat si utilat complet.

Imobilul este izolat termic pe exterior, cat si pe interior, este dotat cu geamuri termopan cu tamplarie PVC, calorifere din panouri de otel, instalatiile sanitare si electrice in stare foarte buna.

Compartimentare extrem de eficienta, cu multiple spatii de depozitare, bucatarie open-space si baie dotata cu cada, wc si chiuveta de cea mai buna calitate. Baia are piatra pe pereti, iar pe jos este gresie portelanata.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Apărătorii Patriei 12 min.