48.000 €

Berceni, metrou Leonida

  • Suprafata 43 mp
  • An 2014
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 4
  • Dimitrie Leonida ...1 min.
Bucuresti, 15 iul, 12:11

Descriere anunt

Berceni, metrou Leonida,

8 min pana la metrou Dimitrie Leonida, strada Drumul Fermei nr. 99 E, bloc finalizat in anul 2014, achizitie de la proprietar, etaj 3 din 4, se vinde mobilat si utilat, loc de parcare sub geam.

Detalii suplimentare

Berceni - 8 min pana la metrou Dimitrie Leonida (strada Drumul Fermei nr. 99E) - bloc finalizat in anul 2014 - achizitie de la proprietar.

- Locuinta se vinde complet mobilata si utilata, la cerere putem trimite prin whatsapp o filmare recenta din apartament.

- Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential consacrat ce a fost finalizat in anul 2014 si este compus din 8 blocuri cu regim mic de inaltime (parter + 4 etaje);

- Structura constructiei este realizata pe cadre de beton si este formata dintr-un sistem robust de diafragme, stalpi si grinzi din beton armat, in timp ce peretii exteriori, delimitarea apartamentelor si compartimentare interioara s-au facut cu caramida termoizolanta tip Porotherm;

- Cladirea a fost izolata termic cu polistiren expandat de 10 cm EPS70;

- Finisajele sunt bine intretinute si arata ca si cum ar fi noi.

BONUS! Apartamentul se vinde si cu un loc de parcare delimitat situat in curtea imobilului (exact sub geamul de la bucatarie)!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 1 min.