49.990 €

Berceni metrou, facilitati zonale

  • Suprafata 58 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 5
Bucuresti, 03 dec, 14:00
Urca primul in lista

Descriere anunt

Berceni metrou, facilitati zonale,

ap 2 camere dec. cu preturi incepand de la 49990 e (cash) dispuse la 5 min-metrou Berceni sau 56500 e la 1 min-metrou Berceni. Multiple facilitati zonale. Ansambluri rezidentiale in curs de finalizare.

Detalii suplimentare

Ansambluri de locuinte situate pe Strada Biruintei, la cca 1 min sau 5 min distanta fata de metrou Berceni. Pe o raza de cca 500-1000m fata de amplasarea imobilului intalnim toate facilitatile necesare unei familii pentru un trai modern, relaxat si comod, dintre care enumeram - multiple magazine alimentare si nonalimentare/ multiple supermarket-uri/ multiple fast food-uri/ multiple restaurante/ farmacii /saloane infrumusetare/ splatorii auto/ spalatorii haine/ gradinite s.a.m.d.

Imobile cu structura solida asigurate prin stalpi, cadre si grinzi de beton armat, exteriorul este placat cu sistem termoizolatie cu polistiren expandat de 10cm si finisaje de calitate atat pe casa scarii cat si partile comune. Compartimentare si pereti exteriori caramida porotherm, tamplarie PVC, tencuiala decorativa structurata si bransamente individuale utilitati.

Finisaje- Usi interioare; Gresie si faianta in bucatarie, baie si hol, Parchet in living si in dormitoare; Zugraveala vinarom alb; Calorifere din otel; Instalatii incalzire "PPR" Baie mobiliata si utilata.

BUGETE GENEROASE PENTRU PERSONALIZARE APARTAMENT DUPA PREFERINTE!

BIROU VANZARI-DIRECT DEZVOLTATOR-TVA 5 %INCLUS .

COMISION 0 .

Si alte oferte in zona . Apartamente 2 si 3 camere cu sau fara GRADINA PROPRIE: