65.900 €

Berceni, Metrou, Apartament dec. finalizat

  • Suprafata 58 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 6
Sector 4, 11 ian, 15:45

Descriere anunt

Berceni, Metrou, Apartament dec. finalizat,

Ap 2 camere intr-un ansamblu de locuinte localizat la circa 550m distanta de mers pe jos pana la metrou Berceni-Pasarela. Birou vanzari, comision 0,tva inlclus. De la 59900e la74500e

Detalii suplimentare

Birou vanzari DIRECT DEZVOLTATOR !

COMISION 0 !

TVA 5% INCLUS !

Oferim GRATUIT consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca pentru accesarea creditelor.

Acest proiect vine in intampinarea clientilor cu multe avantaje ce il diferentiaza de alte proiecte din Zona de Sud. Pozitionare intr-o zona noua la numai cateva minute distanta fata de METROU BERCENI (500 metri)si interconectare cu infrastructura zonei metropolitane (iesire rapida Sos. Berceni/Sos Oltenitei).

Ansamblul rezidential cuprinde 4 blocuri cu inaltime de P+6 etaje fiecare cu un total de 392 locuinte respectiv: garsoniere si apartamente de 2 camere (inclusiv apartamente cu gradina). Toate locuintele au balcoane inchise-izolate termic si incalzite cu calorifer. Termenul de finalizare pentru primele doua blocuri din acest proiect este noiembrie 2020, iar pentru bl 3 / 4 termenul de predare la cheie este septembrie / noiembrie 2021.

Proiectul dispune de acces securizat, alei si trotuare pietonale, iar unitatile locative dispun de finisaje si dotari de calitate: structura de beton armat, izolatie termica formata din caramida porotherm si polistiren de 10 cm, certificat cu clasa energetica A, centrale termice pentru un consum optim, tamplarie PVC 5 camere, usa intrare metalica, bai complet utilate, pardoseli de parchet, tavan din rigips, usi interior, gresia si faianta.

In acest ansamblu regasim mai multe tipuri de apartamente(foto-schite/anunt).

Birou vanzari-0734711958