63.000 €

Berceni, Metalurgiei

  • Suprafata 60 mp
  • An 2014
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 5

Descriere anunt

Berceni, Metalurgiei,

vanzare apartament 2 camere, semidecomandat, etaj 2 din 5, bloc din 2014, suprafata totala 60 mp si utila 53 mp, 2 balcoane, stradal, gresie, faianta, parchet, geam termopan, centrala, mobilat, liber,

Detalii suplimentare

Agentia DMX Imobiliare va prezinta spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat la etajul 2 din D+P+5, intr-un bloc construit in anul 2014, stradal pe Metalurgiei.

Apartamentul cu suprafata totala de 60 mp si suprafata utila de 53 mp ( 2 balcoane, inchis cu geam termopan in tamplarie PVC la dormitor si deschis pe living ), dispune de urmatoarele imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, geam termopan cu tamplarie PVC, usa intrare metalica, usi interior celulare, aer conditionat, centrala termica proprie.

Blocul este amplasat stradal, iar vederea apartamentului este mixta ( fata si lateral ). In imediata apropiere: magazine, farmacii, Complex Comercial GrandArena, Lidl, sala de fitness, etc. Acces facil la mijloace de transport in comun: statie STB la 1 minut.

Daca aceasta proprietate coincide cu cerintele dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati pentru a putea stabili impreuna o vizionare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift