49.250 €

Berceni, Leonida, metrou apartament 2 camere 66 mp

  • Suprafata 66 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
  • Dimitrie Leonida ...2 min.

Descriere anunt

Berceni, Leonida, metrou apartament 2 camere 66 mp

Apartament mare spatios, langa metrou Berceni, 66 mp, complet decomandat cu terasa mare, se preda finisat complet. Zona rezidentiala, ansamblu cu 4 blocuri. Direct dezvoltator, comision 0%.

Detalii suplimentare

Ansamblul de locuinte este format din 6 blocuri si este situat pe Strada Biruintei, la cca 7-8 minute distanta fata de metrou Berceni si cca 12 minute distanta fata de localizarea metroului Dimitrie Leonida. Pe o raza de cca 300-700m fata de amplasarea imobilului intalnim toate facilitatile necesare unei familii pentru un trai modern, relaxat si comod, dintre care enumeram - multiple magazine alimentare si nonalimentare/ multiple supermarket-uri/ multiple fast food-uri/ multiple restaurante/ farmacii /saloane infrumusetare/ splatorii auto/ spalatorii haine/ gradinite s.a.m.d.

Imobilul are un regim de inaltime de S+P+4E+5 RETRAS, cu garsoniere, apartamente de 2 si de 3 camere foarte spatioase si bine proiectate. Structura solida este asigurata prin stalpi, cadre si grinzi de beton armat, exteriorul este placat cu sistem termoizolatie cu polistiren expandat de 10cm si finisaje de calitate atat pe casa scarii cat si partile comune. Compartimentare si pereti exteriori caramida porotherm, tamplarie PVC, tencuiala decorativa structurata, invelitoare cu tabla LINDAB si bransamente individuale utilitati.

Finisaje- Usi interioare; Gresie si faianta in bucatarie, baie si hol, Parchet in living si in dormitoare; Zugraveala vinarom alb; Calorifere din otel; Baie mobiliata si utilata.

BUGETE GENROASE PENTRU PERSONALIZARE APARTAMENT DUPA PREFERINTE!

BIROU VANZARI-DIRECT DEZVOLTATOR-TVA 5 %INCLUS .

COMISION 0 .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 2 min.