45.000 €

Berceni, Grand Arena

  • Suprafata 53 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 3
Bucuresti, 05 dec, 09:57
Urca primul in lista

Descriere anunt

Berceni, Grand Arena,

proprietar vand apartament 2 camere decomandat amplasat in ansamblu rezidential nou, contorizare individuala, finisaje de lux, centrala proprie, compartimentare ideala, balcon spatios,

Detalii suplimentare

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat la etajul 2 ,decomandat,spatios, cu o suprafata utila de 54 mp, situat in zona Bulevardului Metalurgiei. Locuinta dispune de un living spatios si foarte luminos, un dormitor, bucatarie,o baie, un balcon tip terasa. Acest tip de apartament se afla printre ofertele imobiliare de top din zona de Sud a capitalei datorita suprafetei utile decomandate atent gandita, a pretului accesibil , accesului facil catre statia de metrou si catre marile centre comerciale dintre care enumeram: AUCHAN, METRO, JUMBO, CARREFOUR, GRAND ARENA.

Locuinta este situata la o distanta de 10 minute fata de statia de metoru si are acces facil catre scoli, gradinite si spitale iar ansamblul residential din care face parte este situat intr-o zona linistita ideal pentru o familie.

Imobilul este construit pe cadre din beton armat (stalpi si grinzi) iar inchiderile peretilor sunt realizate cu CARAMIDA POROTHERM (11.5cm interior/25 cm exterior).

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton
Structura caramida