48.000 €

Berceni Grand Arena

  • Suprafata 52 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din 3
Bucuresti, 14 nov, 10:03

Descriere anunt

Berceni Grand Arena,

apartament 2 camere situat in Berceni, Carrefour Grand Arena, Sel Gros Berceni. Are o supr. de 51.80 mp, la pretul de 48.000 euro. Finisajele sunt la alegere, cu centrala proprie inclusa.

Detalii suplimentare

Apartamentul face parte dintr-un proiect nou si modern, situat pe Strada Aurel Persu in apropriere de Selgros Berceni, Carrefour Grand Arena.

Apartamentul are 2 camere si se afla in primul bloc cu o suprafata utila de 51.80 mp. Aceasta se finiseaza cu materiale de foarte buna calitate, precum: gresie si faianta, parchet laminat de 8 mm., usi de interior, tamplarie PVC Rehau, geam termopan, glafuri interior-exterior, calorifere din otel, centrala termica Immergas de 24 Kw in condensare, prize si intrerupatoare, obiecte sanitare in baie, interfon si usa metalica antiefractie.

Locatia acestui nou proiect este una care permite accesul rapid catre diverse mijloace de transport in comun, cat si catre unitati de invatamant, spitalicesti si centre comerciale ” Metro, Auchan, Lidl, Jumbo, Carrefour, Selgros”.

Blocul este construit pe cadre de beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm, iar izolatia exterioara este realizata cu polistiren de 10cm.

Pretul este de 48.000 Euro.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida