64.500 €

Berceni, Aparatorii Patriei, 2 camere bl cu lift

  • Suprafata 55 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 6
Sector 4, 10 iun, 08:42

Descriere anunt

Berceni, Aparatorii Patriei, 2 camere bl cu lift,

Locuinta se vinde complet finisata, izolata termic, bransata la toate utilitatile, contorizata separat si dispune de: termopane Rehau 5 camere, centrala Ariston, parchet dublu click, usa metalica,

Detalii suplimentare

Locuinta face parte din ansamblul Viva Residence Metalurgiei Park, un ansamblu cu renume situat in cadrul celui mai mare proiect rezidential din Sudul Capitalei, Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, in sectorul 4.

Proiectul este amplasat la doar cateva sute de metri fata de statia de metrou Aparatorii Patriei si la 2 minute de statia RATB din Bulevardul Metalurgiei si dispune de acces facil catre centrele comerciale din zona de Sud (Mega Image, Lidl, Metro, Carrefour, Auchan, Jumbo, Hornbach) precum si catre piete, institutii de invatamant si centre medicale.

Apartamentul cu 2 camere prezentat este situat la etajul 2 al unui imobil nou cu regim de inaltime P+5 Etaje, este total decomandat, are o suprafata utila de 55.mp. si beneficiaza de compartimentari ingenioase, fiind compus din: living spatios, bucatarie inchisa cu acces in balcon, un dormitor generos, baie si un hol ce permite amenajarea de spatii de depozitare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton