103.000 €

Belvedere, 2 camere, Barbu Vacarescu

  • Suprafata 57 mp
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 10
Bucuresti, ieri, 10:41
Urca primul in lista

Descriere anunt

Belvedere, 2 camere, Barbu Vacarescu

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un deosebit apartament de 2 camere, situat in Belvedere Residence. Situat la etajul 2/10, acest apartament decomandat face parte face parte din faza 2 a ansamblului Belvedere Residences si este situat in blocul G8, cel mai apropiat de metroul Pipera, la numai 8 minute de mers pe jos.

Dotarile cuprind: lift Schindler, centrala termica pe gaz -Buderus, loc de joaca pentru copii, gresie si faianta marazzi, parchet 12 mm destinat traficului intens, ansamblu cu circuit inchis, supraveghere video, cu paznic, zona comerciala si economica.

Belvedere Residences este amplasat in centrul celei mai dinamice si ravnite zone de dezvoltare din nordul Bucurestiului, pe Strada Fabrica de Glucoza, pe latura nordica a lacului Tei.

Viitorii locuitori ai proiectului care lucreaza in cladirile de birouri din zona Barbu Vacarescu – Floreasca - Pipera vor economisi pana la 500 de ore anual – sau echivalentul a doua luni de activitate profesionala - care altfel ar fi petrecute pe drumul inspre si dinspre birou.

Te asteptam cu drag la vizionare!