87.000 €

Baneasa

  • Suprafata 52 mp
  • An 1984
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
Bucuresti, ieri, 03:20

Descriere anunt

Baneasa,

particular, vand apartament 2 camere, partial mobilat si utilat, cartier Baneasa, langa parcul Herastrau.

Detalii suplimentare

Particular, vand apartament cu 2 camere situat la etajul 4/4, intr-un bloc cu pereti si plansee de beton armat, construit in 1984, terasa refacuta complet acum 3 ani. Incalzirea este de la RADET, cu costuri mici la intretinere pe perioadele foarte friguroase (cota maxima anul acesta la intretinere a fost de 390 de lei pentru luna decembrie, incluzand toate cheltuielile - apa, gaze, incalzire, salarii, etc.), temperatura din casa fiind in jur de 23 de grade. Caloriferele au robineti termostatati care permit reglarea temperaturii la nivelul dorit.

Blocul este situat la 5 minute de mers pe jos de parcul Herastrau, intr-o zona cu blocuri de mica inaltime (maxim 4 etaje), cu foarte multa verdeata si liniste, spatii de joaca pentru copii sau animale de companie, nefiind probleme cu locurile de parcare nici macar in perioadele cu zapada abundenta. Strazile sunt cu sens unic, avand amenajate de o parte si de cealalta locuri de parcare fara plata. In zona sunt scoli, gradinite, piata Baneasa, aeroportul Baneasa si mijloace de transport in comun atat catre centru direct si catre gara, dar si catre alte zone.

Apartamentul este complet renovat recent: refacere integrala gleturi, vopsitorii, usi noi, gresie si faianta nou schimbate, de calitate superioara, tavan rigips prin care s-au trecut circuitele electrice, toate instalatiile sanitare, inclusiv tevi si calorifere, schimbate cu materiale de calitate.

Apartamentul este reabilitat termic de noi, iar blocul intra, la randul lui, in reabilitare termica completa la inceputul lui iunie, anul acesta. Se poate verifica la Primaria Sectorului 1.

Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, astfel:

- mobila de bucatarie la comanda, cu cuptor electric si plita pe gaz incorporate (de la Electrolux) + masa de lemn si scaune din lemn de la IKEA;

- hota Beko incorporata in mobila;

- combina frigorifica Samsung, gri metalizat;

- chiuveta de bucatarie din inox, Franke cu baterie cu dus extractabil, Remer

- dressing incapator pe hol, 3 m lungime si 2.50 m inaltime, cu masina de spalat rufe inglobata, facut la comanda acum 2 ani (vezi foto);

- canapea de trei locuri cu huse detasabile din stofa de la IKEA;

- birou + rollbox + dulapior Mobexpert;

- masina de spalat rufe Electrolux, cu capac deasupra, integrata in dressingul de pe hol;

- dulap Kika in dormitor;

- in anumite conditii, mobila sufragerie din lemn masiv si elemente furniruite cu lemn (vezi foto), cu comoda TV si doua corpuri cu rafturi.

Pretul apartamentului este usor negociabil.

Toate piesele de mobilier si electrocasnicile sunt aproape noi, fiind foarte bine intretinute, dupa cum se poate constata la fata locului.

Eventualilor colaboratori de la agentiile imobiliare le putem oferi un comision de maximum 0.5% din suma de vanzare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Reabilitat termic
Structura beton