275.000 €

Baneasa, 2 camere , balcon 20 mp, mobilat,parcare inclusa

  • Suprafata 62 mp
  • An 2017
  • Semidecomandat
  • Etaj 12 din 12
Bucuresti, 29 nov, 05:40

Descriere anunt

Baneasa, 2 camere , balcon 20 mp, mobilat,parcare inclusa

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare un apartament in zona Baneasa, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului.

Apartamentul dispune de 3 camere, este situat la etajul 12/12, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine mobilat , imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau „ACASA”. Veti gasi aici 2 camere,un salon de 11.64 mp, 2 bai o bucatarie mobilata si o terasa (20mp). Apartamentul este semidecomandat, destul de spatios, avand o suprafata totala de 61mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de „Work from Home” prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare atribuit ( la subsol) proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.