Azuga View munte, Studio Azuga, Ideal Investitie aparthotel, mobilat&utilat

101.200 €

Azuga View munte, Studio Azuga, Ideal Investitie aparthotel, mobilat&utilat

101.200 €
Caracteristici
Suprafata 44 mp An 2015 Semidecomandat Etaj 2 din 2
Descriere
Ideal Investitie - inchiriere regim hotelier (poate acomoda 2 adulti cu 2-3 copii)
Puncte forte: view spectaculos, 2 bai, vis a vis de partia de ski, review-uri f bune Booking&airbnb
Va prezentam un apartament tip studio disponibil pentru mutare imediata, situat in Azuga, intr-un imobil de tip P+2+M, pozitionat pe un versant chiar vis a vis de partia Sorica.
Apartamentul este de tip studio si este recomandat atat pentru rezidenta permanenta, cat si pentru investitie in vederea inchirierii in regim hotelier sau pe termen mediu si lung.
Zona de zi beneficiaza de un living placut, luminos, dotat cu un perete tip cortina si cu geam termopan din aluminiu si cu dublu acces catre terasa placuta, desfasurata pe toata suprafata lui, fapt ce asigura o priveliste minunata, directa, catre munte si partia de schi; bucataria este deschisa, dotata si utilata cu strictul necesar - tot in zona de zi exista prevazuta si o zona de dining, o canapea extensibila, un fotoliu pat si accesul catre un grup sanitar.
Dormitorul dispune de o zona de dressing distincta si de o baie cu cabina de dus si o priveliste placuta catre padurea din zona blocului.
Studioul are centrala termica pe gaz si costuri de intretinere minime. Blocul in care se afla apartamentul este ingrijit.
Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie telefonic sau in timpul intalnirii pentru vizionare.
Cod oferta: 1668927
Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Optiuni exterior
Structura beton
384 vizualizari Azuga, 29 Mar, 11:33