59.500 €

Apartamente 2 camere Berceni metrou

  • Suprafata 59 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 6

Descriere anunt

Apartamente 2 camere Berceni metrou

Super oferta! Apartament 2 camere decomandat - metrou

Metrou Berceni – Ansamblul propune 8 imobile cu regim de inaltime P+5E, ce corespund tuturor cerintelor legislative, de calitate si confort, cel mai nou si probabil cel mai amplu ansamblu rezidential din zona Soseaua Berceni – metrou Dimitrie Leonida.

Primul imobil se va preda la cheie in luna iunie a acestui an.

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa,precum si centrala proprie.

Fiecare dintre aceste imobile are in componenta sa un numar de 40 unitati locative, excelent compartimentate, cu incaperi generoase si luminoase ce vor beneficia de finisaje la cele mai inalte standarde.

La toate aceste valente, se adauga pozitionarea privilegiata, la doar cativa pasi de Soseaua Berceni si a gurilor de metrou dispuse pe aceasta. Este de notorietate dezvoltarea pe care primaria Sector 4 a adus-o infrastructurii perimetrului prin lucrarile de reabilitare si extindere efectuate la Sos Berceni, numeroasele parcari la standarde occidentale ce deservesc gurile de metrou Berceni 2 si Dimitrie Leonida.

Unitatile locative se vand cu orice modalitate de plata, de la creditul Prima Casa, pana la credit ipotecar si numerar.

Desigur, se acorda reduceri substantiale pentru cumparatorii avand ca modalitate de plata numerar.

Acestea se vor personaliza dupa gusturile si nevoile fiecarui cumparator in parte. Intreaga echipa PREMIER sta la dispozitie, prin consilierii sai, brokeri de credite si arhitecti. Toate acestea pentru a defini tranzactii corecte ce au ca rezultat transmiterea unor proprietati conforme cu solicitarile cumparatorilor.

Fiecare unitate locativa beneficiaza de locuri de parcare individualizate. De asemenea si vizitatorii au locuri special amenajate.

Preturile nu includ tva

Poze cu titlu informativ.

Detalii an constructie: august finalizare acte

Detalii zona: zona in continua dezvoltare, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Berceni si mijloace de transport in comun.

Reper: Berceni - Soseaua Berceni, Metrou Berceni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Renovat recent
Usa metalica