64.800 €

Apartament mobilat si utilat - renovat 2018

  • Suprafata 45 mp
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 8
  • Titan ...18 min.
Bucuresti, azi, 09:40

Descriere anunt

Apartament mobilat si utilat - renovat 2018

Situat la cativa pasi de intersectia dintre bulevardele Basarabia, Nicolae Grigorescu si Chisinau, apartamentul aflat la etajul cinci al unei scari foarte bine ingrijite are avantajul de a nu dispune de orientare stradala.

Astfel, luminoasa locuinta renovata chiar anul acesta beneficiaza de o pozitionare usor accesibila, dar ferita de zgomotul bulevardelor aglomerate.

Mai mult, pentru cei care nu isi doresc sa depinda de automobilul personal, transportul in comun este ofertant prin multiple alternative. Statia de metrou Costin Georgian se afla la doar doua statii de tramvai distanta, ce pot fi parcurse si pe jos in zilele cand timpul va permite sau aplicatia de fitness va cere sa va indepliniti numarul de pasi.

Nici optiunile de divertisment nu lipsesc. Stadionul National si Mega Mall sunt in imediata vecinatate, iar Parcul Alexandru Ioan Cuza - Titan si Mall ParkLake sunt de asemenea in apropiere.

Daca va surad toate aceste facilitati, apartamentul este gata sa va devina casa primitoare chiar din momentul semnarii documentelor, deoarece se vinde gata mobilat si utilat, dupa cum se poate observa si in fotografiile alaturate.

Acces

Statii metrou Timp
Titan 18 min.