115.000 €

Apartament in bloc nou, zona Titulescu, Grivita

  • Suprafata 57 mp
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4
Bucuresti, 28 nov, 10:33
Urca primul in lista

Descriere anunt

Apartament in bloc nou, zona Titulescu, Grivita,

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere aflat intr-o zona rezidentiala de vile intre bulevardul NicolaeTitulescu si Calea Grivitei.

Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil cu lift de 4 etaje construit in anul 2019 pe o strada retrasa de la bulevard la doar 3 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Gara de Nord.

Spatiul decomandat al acestui apartament se desfasoara pe o suprafata utila de 57 mp utili si totala, impreuna cu cele doua balcoane, de 68 mp si este format din holul de intrare si de acces, livingul generos cu iesire catre unul din cele doua balcoane, o bucatarie luminoasa cu iesire catre balconul de tip terasa, un dressing si o baie.

Apartamentul se preda finisat oferind astfel posibilitatea viitorului proprietar de a-si alege finisajele in bugetul oferit de dezvoltator sau poate suplimenta bugetul in functie de necesitatile sale existand totodata si disponibilitatea achizitionarii unui loc de parcare subteran la pretul de 10.000 de euro.

In acest imobil, la etajul 3, mai este dispnibil un apartament de 2 camere cu o suprafata utila mai mica si cu bucatarie deschisa in zona de living.

Aproape de Piata Victoriei si cu acces facil catre scoli, piete si mijloacele de transport in comun aceasta locatie va ofera tot confortul si bucuria vietii in centrul orasului departe insa de agitatia specifica marilor bulevarde.

Mentionam ca spatiile comune si exteriorul constructiei au fost finisate cu materiale de buna calitate si cu atentie pentru detalii pozele prezentate reflectand stadiul actual al imobilului.

Se accepta achizitionarea prin plata cash sau credit si de astazi isi asteapta clientul.

Daca esti tu acela programeaza o vizionare prin intermediul reprezentantului exclusiv Catoma Property Invest – Raluca Timofti - 0799.029.263

Va garantam seriozitate promptitudine si sustinere profesionista pe intreg parcursul achizitiei.