79.500 €

Apartament decomandat, mobilat si utilat in zona Crangasi, Giulesti

Bucuresti, 24 oct, 10:45

Descriere anunt

Apartament decomandat, mobilat si utilat in zona Crangasi, Giulesti

Catoma Property Invest va prezinta spre vanzare un deosebit apartament de 2 camere, un spatiu util de aproximativ 52 mp, ideal pozitionat la etajul 3 din 8 intr-un bloc ce a fost construit in anul 1984.

Spatiul complet decomandat este foarte bine impartit si se compune dintr-un hol generos cu mobilier dedicat la care se adauga o debara ca spatiu suplimentar de depozitare, o bucatarie de aproximativ 8 mp, un living de aproximativ 19 mp, un dormitor de aproape 12 mp, o baie si un balcon inchis cu tamplarie pvc, geamuri termopan si plase de tantari.

Apartamentul beneficiaza de aer conditionat, este dotat cu interfon, usa metalica de la intrare este de cea buna calitate, aspect menit sa ofere siguranta si confort, finisajele si imbunatatirile aduse acestui spatiu la renovarea lui din anul 2009 reprezentand unul dintre atuurile acestei oferte.

Sistemele de instalatii sanitare si electrice au fost modernizate cu suplimentarea prizelor si coborarea comutatoarelor, caloriferele fiind integral inlocuite.

Bucataria este mare si luminoasa, iar mobilierul facut pe comanda este nou , functional si modern.

Un avantaj important este constituit de cheltuielile reduse la intretinere datorita repartitoarelor agentului termic si a contoarelor de apa.

Blocul este amplasat la cateva minute de mers pe jos de statia de metrou Crangasi si de aici cu legatura directa catre Piata Victoriei si Gara de Nord, avand in proximitate si alte mijloace de transport in comun (liniile de tramvai 11, 41, 44 si autobuze).

Zona in care se afla imobilul in care se gaseste acest apartamentul are in vecinatate farmacii, magazine Mega Image, piata agroalimentara, hipermarketurile Auchan si Carrefour Orhidea, scoii, licee si gradinite.

Impreuna cu acest apartament mai poate fi achizitionata si o garsoniera aflata pe acelasi palier chiar langa acesta, pentru mai multe detalii puteti accesa linkul https://catoma.ro/apartament-1-camera-de-vanzare-crangasi-bucuresti-926

Pentru o idee mai clara a avantajelor ce se creeaza la achizitia unui astfel de spatiu, va asteptam cu drag la o vizionare.