96.000 €

Apartament cu terasa in zona Floreasca, parcul Verdi

  • Suprafata 57 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 2
Bucuresti, 28 nov, 10:33
Urca primul in lista

Descriere anunt

Apartament cu terasa in zona Floreasca, parcul Verdi

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere in proximitatea parcului Verdi, aflat intr-un bloc mic de tip vila, in cartierul Floreasca.

Imobilul cu doar doua niveluri in care se gaseste acest spatiu este usor diferit fata de cele din aceasta zona, inca nereabilitat termic, dar cu o arhitectura aparte.

Scara acestuia este curata, generoasa si luminata natural. Apartamentul ce se ofera spre vanzare se afla la etajul 1 si detine o vedere mixta catre spate si lateral, inspre zona de curte in proprietate indiviza ce deserveste exclusiv locatarilor acestui imobil.

Spatiul acestui apartament necesita renovare, este semidecomandat, beneficiaza de o centrala termica proprie si are in anexa o camera la parter de aproximativ 8 mp si o boxa.

Suprafata utila a acestei proprietati, impreuna cu camera de serviciu de la parter este de cca 57 mp, iar spatiul locuit de la etajul unu se compune dintr-un hol de acces generos cu dresing, un living ce ne conduce drept in fata catre terasa patrata de tip logie de 7 mp si in stanga catre un dormitor de aproximativ 14 mp ce are un acces si catre holul ce duce catre baia mare cu geam si mai departe catre bucataria deservita la randul ei de o logie aerisita si practica.

Notabila este compartimentarea versatila a acestui spatiu, spatiile suplimentare de depozitare si terasa ce este o binevenita zona de relaxare din primavara pana in toamna.

Zona in care se gaseste acest apartament vorbeste de la sine, este predominand verde si are in proximitate parcuri, scoli bune, gradinite, restaurante, multiple mijloace de transport in comun si centre comerciale.

Prezenta oferta este de interes atat pentru personele ce recunosc potentialul zonei si doresc sa locuiasca intr-un cartier central si linistit, cat si pentru cei ce doresc o achizitie in perspectiva unei investitii, acest spatiu renovat si amenajat putand fi usor inchiriat cu o chirie lunara de peste 500 de euro.

Se accepta plata cash/virament si/sau credit bancar.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest

Broker dedicat - Raluca Timofti.