119.000 €

Apartament cu boxa in zona Beller, Dorobanti, OPORTUNITATE PENTRU INVESTITIE

  • Suprafata 49 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 4

Descriere anunt

Apartament cu boxa in zona Beller, Dorobanti, OPORTUNITATE PENTRU INVESTITIE

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un elegant apartament cu 2 camere situat in zona Beller - Dorobanti intr-un imobil de doar 4 etaje construit in jurul anului 1983.

Acest spatiu este disponibil la parterul inalt al imobilului si are o suprafata utila de aproximativ 49 metri patrati si, impreuna cu o boxa de 4 mp, are o suprafata totala de 53 mp.

Spatiul acestui apartament a fost recent renovat si reamenajat, usile camerelor au fost schimbate, parchetul original din stejar a fost complet reconditionat, instalatiile electrice si sanitare au fost si ele schimbate, iar la momentul renovarii a fost montata o centrala termica de apartament.

Cladirea este izolata termic, are o structura solida cu plansee si grinzi din beton, a fost recent renovata si anvelopata la exterior si beneficiaza de o scara curata ce ofera siguranta si confort.

Locatia in care se afla aceast apartament este una de excceptie o zona rezidentiala prin traditie aflata la doar cativa pasi de parcul Herastrau si foarte aproape de statia de metrou Aviatorilor.

La doar cateva minute de mers pe jos gasiti scoli de renume, gradinite, piata Dorobanti, cafenele si restaurante.

Pentru o vedere mai clara a avantajelor oferite la achizitia unei astfel de proprietati, va asteptam cu drag la o vizionare.