43.500 €

Apartament cu 2 camere cu bucatarie mobilata Militari

  • Suprafata 49 mp
  • Decomandat
  • Etaj 6 din 8
Bucuresti, 07 iul, 08:32
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Apartament cu 2 camere cu bucatarie mobilata Militari

Va doriti un apartament cu 2 camere care sa aiba in imediata apropiere hypermarket, magazine dedicate copiilor, magazine de haine, magazine cu obiecte sportive si de asemenea sa ajungeti la mijloacele de transport in comun in maxim 3 minute? Locuinta pe care o cauti este acum de vanzare si mai mult de atat, se preda cu bucataria complet mobilata.

Apartamentul are o suprafata de 49 mp din care aproximativ 45 mp utili si 4 mp balcon. Zona de zi este openspace si are o suprafata de aproximativ 23mp.Dormitorul este incapator,acesta avand 13.27mp.

Imobilul in care se afla apartamentul face parte din complexul Militari Residence,este construit in 2013 si este situat in primul rand de blocuri, cu vedere catre Militari Shopping City. Blocul detine locuri de parcare fara plata - cel putin 1 pentru fiecare apartament,accesul se face cu telecomanda,doar pentru locatari, zona de parcare avand bariere.

In vecinatate: Militari Shopping City, Trattoria Roz, Bar Bistro Burgers & Pizza, Gradinita Degetica, Wellness&Spa, Piscina Aqua Garden Militari, McDonald's, Dudu, Chiajna.Decathlon, KFC, Brico Deopot, Bebe Militari,Jysk,Fashion House Outlet, Uverturii, Iuliu Maniu, Parcul Dudu.