54.700 €

Apartament cu 2 cam, decomandat zona linistita, 5 min. metrou Berceni

  • Suprafata 54 mp
  • An 2020
  • Etaj 3 din 3

Descriere anunt

Apartament cu 2 cam, decomandat zona linistita, 5 min. metrou Berceni

City Life Residence este un nou proiect cu o pozitionare excelenta, la doar 200 metri de statia de metrou Berceni, avand in apropierea sa toate punctele de interes: institutii de invatamant primare si universitare, spitale, banci, piete, centre comerciale, hipermarketuri etc.

City Life Residence este un imobil gen boutique P+4 E, cu un numar de 29 de apartamente structurate in garsoniere, studiouri si 2 camere, cu suprafete si compartimentari care sigur vor multumi toate gusturile. Preturile sunt extrem de accesibile, pornind de la 33.500 euro pentru o garsoniera, 35.500 euro pentru un studio si 45.500 euro pentru un apartament de 2 camere. La parterul blocului exista un spatiu comercial care va deservi nevoilor rezidentilor din zona.

Amenajarea interioara este o decizie ce apartine exclusiv cumparatorului.

Proiectul City Life Residence dispune de locuri de parcare individualizate, cadastrate si intabulate ce se vand la pretul de 2.500 euro+tva 5%.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, echipa noastra va ofera GRATUIT consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca.

Reper: Popesti-Leordeni - Metrou Berceni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon