54.600 €

Apartament 2 camere Soseaua Berceni

  • Suprafata 57 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5

Descriere anunt

Apartament 2 camere Soseaua Berceni

Apartament 2 camere Soseaua Berceni

Apartamentul se afla intr-un ansamblu imobiliar ce cuprinde 6 blocuri si se preda cu urmatoarele finisaje, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, usa metalica de acces, tamplarie PVC, geam termopan, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa, centrala termica proprie, calorifere otel, lift.

Toate utilitatile (apa, gaz, curent, canalizare) sunt contorizate individual.

Amenajarea interioara este o decizie care apartine in totalitate cumparatorului. Impreuna cu dezvoltatorul veti alege dintr-o gama extrem de variata de materiale si culori finisajele care vi se potrivesc.

Acest proiect se adreseaza atat persoanelor active cat si celor care isi doresc sa beneficieze de o zona in dezvoltare cu piete, scoli, mijloace de transport in comun atat suprateran cat si metrou in imediata apropiere.

Nivelul de calitate al materialelor folosite, atentia deosebita la detalii si finisaje, compartimentarea ideala si garantia unei constructii sigure, va ofera satisfactia ca ati ales locuinta perfecta.

Se accepta orice modalitate de plata!

Direct dezvoltator.

Comision 0%.

Imagini cu titlu de prezentare.

Reper: Popesti-Leordeni - Metrou Berceni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida