49.000 €

Apartament 2 camere, soseaua Oltenitei mutare rapida

  • Suprafata 58 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj din 3

Descriere anunt

Apartament 2 camere, soseaua Oltenitei mutare rapida

apartamentul de 2 camere pe care vi-l propun spre vanzare este alegerea potrivita pentru cei ce vor sa se bucure de intimitate dar si de spatiu in acelasi timp.

Noua locuinta este foarte bine pozitionata,aveti statia STB la 2 minute de mers de jos ( sunteti la 15 minute de metroul de la Piata Sudului).

Ansamblul Genesis Residence este situat in spatele primariei din Popesti Leordeni / Soseaua Oltenitei, in imediata apropiere a multiplelor centre comerciale, unitati de invatamant, spitalicesti, locuri de relaxare, dar si multiple mijloace de transport in comun.

Apartamentul prezentat este foarte luminos, are o suprafata utila de 58.85mp, este compartimentat modern fiind compus din: camera de zi cu acces pe zona de terasa, bucatarie inchisa cu acces pe zona de balcon, un dressing pe hol, un dorimitor intim si cochet.

Locuinta dispune de finisaje complete si moderne: centrala termica proprie 24 kW,tamplarie PVC 5 camere cu geam termopan, usi interioare de lemn, gresie,faianta si parchet din import, obiecte sanitare in baie, calorifere, prize si intrerupatoare modulare, usa metalica antiefractie la intrare si interfon.

Imobilul este construit pe cadre si grinzi de beton armat, compartimentarile exterioare cat si cele interioare sunt executate cu caramida tip Porotherm, iar izolatia este realizata cu polistiren expandat de 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa.

Mutare Rapida.

Pretul afisat este doar pentru plata Cash

Pozele sunt cu titlu de prezentare

Va astept acasa!

Direct Dezvoltator

Reper: Popesti-Leordeni - Soseaua Oltenitei

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida