50.445 €

Apartament 2 camere metrou Berceni, gata de mutare

  • Suprafata 54 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 3

Descriere anunt

Apartament 2 camere metrou Berceni, gata de mutare

Va oferim spre vanzare un apartament spatios cu 2 camere langa metrou Berceni(maxim 2 minute de mers pe jos pana la statie).

In imediata proximitate a locuintei se afla complexul commercial “La Strada”, ce va pune la dispozitie o gama foarte variata de magazine alimentare, Mega Image – deschis non stop si restaurante cu diferite specifice.

Blocul este construit pe cadre de beton armat, compartimentare interioara/exterioara caramida Porotherm, izolat cu polistiren de 10 cm, bransat la toate utilitatile orasului si este contorizat individual (apa,canalizare, gaze naturale, curent electric) in vederea obtinerii unui confort deosebit si a unei optimizari a costurilor.

Face parte dintr-o dezvoltare rezidentiala moderna, extrem de bine executat, utilizandu-se cele mai bune materiale din domeniul constructiilor.

Finisaje de foarte buna calitate la alegerea cumparatorului !!! ( dezvoltatorul ofera posibilitatea clientului de personaliza imobilul dupa preferintele acestuia).

Se accepta orice modalitate de plata (cash , prima casa , credit ipotecar ).

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite va putem oferi gratuit consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca .

Reper: Popesti-Leordeni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton