44.900 €

Apartament 2 camere metrou Berceni, mutare imediata

  • Suprafata 52 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj din 2

Descriere anunt

Apartament 2 camere metrou Berceni, mutare imediata

Apartament 2 camere, decomandat spatios, dispune de un living generos cu terasa, un dormitor intim si cochet si bucatarie inchisa. Apartamentul dispune de contorizare individuala la toate utilitatile si se vinde finisat la cheie.

Amplasarea imobilului pe Soseaua Oltenitei, in apropiere de mijloacele de transport in comun constituie un avantaj major. De asemenea in apropiere de imobil puteti gasi centre comerciale, piete, locuri de joaca pentru copii etc.

Imobilul este construit pe o structura din cadre de beton armat. Exteriorul este realizat din caramida Porotherm de 25 cm, iar delimitarea interioara din caramida Porotherm de 12 cm. Izolatia exterioara este realizata cu Polistiren expandat de 10 cm.

Blocul este situat in partea de sud a Capitalei, pe Soseaua Oltenitei in spatele Primariei din Popesti Leordeni, intr-o zona rezidentiala nou construita si dispune de acces la mijloace de transport in comun. De asemenea in zona puteti gasi centre comerciale, piete, unitati medicale sau unitati de invatamant.

Achizitionarea apartamentului se poate face prin plata rapida, prin credit ipotecar sau prin Programul Prima Casa.

Va astept acasa!

Direct Dezvoltator

Zero Comision

Poze cu titlu de prezentarre

Reper: Popesti-Leordeni - Primarie Popesti Leordeni

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida