64.500 €

Apartament 2 camere decomandat, Sos. Oltenitei

  • Suprafata 56 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj din 7
Bucuresti, 26 iun, 04:50
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Apartament 2 camere decomandat, Sos. Oltenitei

Oplympus Residence este un complex comercial nou, cu un bloc deja vandut, cel de-al doilea in stadiu de executie si vor urma proiectele 3,4 si 5. Fiind parte dintr-un proiect ambitios , cu linii arhitecturale moderne si indraznete, axat pe eleganta, siguranta, confort si acces facil la centre comerciale importante, linii de transport in comun.

Fiind amplasat intr-o zona cu acces rapid la toate mijloacele de transport in comun, inclusiv lametrou,la mai putin de 3 minute distanta parcursa cu masina de Sun Plaza Mall, la mai putin de 5 minute de parcul Tineretului sau de rezervatia naturala Vacaresti.

Pe langa toate acestea, totul vine la pachet si cu o gama larga de finisaje, obiecte sanitare din gama de lux, centrala de apartament, pardoseli realizate din granit si gresii portelanate, parchet de calitate, tencuieli decorative, tamplarie de cea mai buna calitate, sunt doar cateva din aspectele alegerii locului unde sa spuneti acasa. Plus arhitectura indrazneata a exteriorului.

Apartamentul de 2 camere decomandat, living de 17.40 mp, cu terasa de 6,00 mp, dormitor de 11.98 mp care are un balcon de 3.20 mp, bucatarie inchisa in suprafata de 5.44 mp, cu iesire pe terasa comuna cu livingul, un hol generoas de 8.03 mp iar baia - 4.00 mp care va veni utilata si mobilata.

Apartamentele Olympus Residence pot fi achizitionate si cu credit ipotecar. Iar noi iti punem la dispozitie GRATUIT specialisti care sa te consilieze si sa te sprijine in cazul in care te decizi sa achizitionezi o locuinta prin credit.

Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati.

POZE CU TITLU INFORMATIV.

Detalii an constructie: August finalizare acte

Detalii zona: Zona rezidentiala si comerciala

Reper: Oltenitei - Soseaua Oltenitei, Aparatorii Patriei

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Renovat recent
Usa metalica