169.900 €

Apartament 2 camere exclusivist Rovere Pipera parcare, piscina, comision 0

  • Suprafata 93 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 2

Descriere anunt

Apartament 2 camere exclusivist Rovere Pipera parcare, piscina, comision 0.

Un apartament in care esti mereu in vacanta, cu vedere catre o superba piscina, in complexul rezidential consacrat Rovere Pipera, zona Iancu Nicolae, Jolie Ville, in proximitatea DN1, Zoo si Mall Baneasa, Academia de Politie.

Apartamentul totalizeaza 93mp din care terasa cu acces din ambele incaperi are 20mp, living cu bucatarie open de aprox 50mp, dormitor impreuna cu dressing de 20mp si o baie incapatoare de 5mp.

Apartamentul se vinde nemobilat insa dispune de multiple dotari incluse si facilitati oferite de catre complex dupa cum urmeaza : Peretii au izolare fonica, cabluri audio/video HDMI 2 trase prin pereti, retea de internet gigabit cat6e cu fibra optica, functii smart home, jaluzele si draperii electrice, climatizare, video interfon cu functie de apelare concierge, securitatea este asigurata 24 de ore din 24, accesul in bloc se face pe baza de cartela sau cod, iar accesul in apartament se face prin amprenta, cheie sau cod (Yale) fiind dotat cu videointerfon si alarma (Yale) in plus receptia, spatiile comune, lifturile sunt precum intr-un hotel de lux. Totodata complexul beneficiaza de piscina exterioara, gradina amenajata si parcare subterana. In pretul afisat apartamentul se vinde impreuna cu un loc de parcare subteran de dimensiune marita fata de un loc de parcare obisnuit in complex.

Pretul este usor negociabil, se accepta si plata prin credit, iar comisionul pentru cumparator este 0%.