48.600 €

Amurgului, metrou Dimitrie Leonida, promotie

  • Suprafata 50 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • Dimitrie Leonida ...9 min.
Bucuresti, 17 mai, 16:56

Descriere anunt

Amurgului, metrou Dimitrie Leonida, promotie

apartament 2 camere decomandat cu suprafata totala utila de 50 mp situat pe etajul 1 foarte aproape de centrul comercial LaStrada si la 10 minute de metrou. Pretul este disponibil pentru plata cash.

Detalii suplimentare

Oferim spre vanzare un apartament de 2 camere, cu o suprafata totala utila de 50 mp, disponibil la etajul 3 al unui bloc nou, amplasat stradal pe Amurgului. In fata blocului este statie RATB si la doar 5 minute de mers pe jos regasim statia de metrou Dimitrie Leonida.. Zona va ofera un confort deosebit, datorita ampasarii in imediata apropiere a tot ce inseamna viata moderna si anume: mijloace de transport in comun, magazine, unitati de invatamant de toate gradele, piata, parc, banci, farmacii, s.a

Blocul este construit pe cadre de beton armat, la inchiderile exterioare si intre apartamente a fost folosita caramida Porotherm de 25 cm grosime. La compartimentarile interioare a fost folosita caramida Porotherm de 12,5 cm grosime. Pentru un consum redus de energie, blocul a fost izolat la exterior cu polistiren de 10 cm.

Imobilul dispune de locuri de parcare supraterana la pretul de 2000 euro. Apartamentul se vinde complet finisat, bransat la toate utilitatile sectorului 4 (apa, canalizare - Apa Nova, gaz - Engie, electricitate - Enel), iar pentru un cost scazut de intretinere fiecare apartament a fost contorizat individual (contorizare exterioara apartamentului).

Se preda cu:

- gresie, faianta, parchet

- centrala termica

- calorifere

- tamplarie PVC cu geam termopan

- obiecte sanitare in baie

- usa metalica anti-efractie

- usi lemn la interior

- prize si intrerupatoare

Pretul nu include TVA!

Reprezentant dezvoltator!!!!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 9 min.