136.500 €

21 Residence Lujerului Apartament 2 Camere Mobilat LocP Boxa 136.500E

  • Suprafata 55 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 11
Bucuresti, 29 nov, 05:45

Descriere anunt

21 Residence Lujerului Apartament 2 Camere Mobilat LocP Boxa 136.500E

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare apartament in zona Lujerului, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 1 al unui imobil nou, cu 11 nivele, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc si canapea extensibla, baie - cada si sistem de ventilatie si o bucatarie inchisa, mobilata si utilata cu mobilier pe comanda, plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 55mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 5mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta.Locul de parcare atribuit proprietatii, aflat la subteran, contra cost, este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi. Totodata, daca spatiile din casa nu sunt suficiente, apartamentul se vinde impreuna cu o boxa de depozitare, de asemenea contra cost.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Lujerului la 5 minute), gradinite, scoli(Universitatea Politehnica, Liceul Tudor Vladimirescu), parcuri(Parcul Politehnicii la 5 minute), hipermarketuri(Cora Lujerului la 5 minute) si restaurante(restaurantele din incinta Cora). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.