Titan - 2 camere Th. Pallady - Metrou Teclu

61.844 €

Titan - 2 camere Th. Pallady - Metrou Teclu

61.844 €
Caracteristici
Suprafata 50 mp An 2022 Decomandat Etaj parter din 3
Descriere
Apartamentul este amplasat la aproximativ 12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin.
Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime Ds+P+3Et, dotat cu lift modern si parcari subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.
Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 61.14 mp. Acesta este alcatuit din: un living, o bucatarie, doua dormitoare, doua bai, hol, un balcon cu acces din camera de zi si bucatarie.
Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 90% la antecontract : 58.899 Euro + TVA
Pret promotional - avans 15% la antecontract : 61.999 Euro + TVA

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Optiuni interior
Balcon
Optiuni exterior
Structura beton
134 vizite azi, 18:30
Statii metrou
Nicolae Teclu 20 min
Republica 36 min
Anghel Saligny 40 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..