50.350 €

Berceni 2 camere gata de mutare la 1 minut de metrou

  • Suprafata 51 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 6
  • Metrou Berceni ...17 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 15 feb, 12:32

Descriere anunt

Berceni 2 camere gata de mutare la 1 minut de metrou

Apartamentul pe care il oferim astazi spre vanzare este decomandat, format din 2 camere generoase si este disponibil intr-un bloc nou.

Imobilul este foarte bine amplasat in cadrul proiectului, fiind dispus pe etajul 2 intr-un imobil cu un regim de inaltime de P+6E.

Proiectul dispune de 6 blocuri, parcari, strazi asfaltate si iluminate, utilitati, loc de joaca pentru copii si spatiu verde.

Proiectul este situat in zona de Sud,la numai 7 minute de Statia de Metrou Dimitrie Leonida si la 2 minute de Statia de Metrou Berceni

Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de statia de Metrou Dimitrie Leonida si Berceni, locatia permite un acces rapid catre Sos. Oltenitei, centru Capitalei, institutiile de invatament si spitalicesti din zona, dar si catre multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo.

Locuinta se vinde complet finisata si este echipata cu: centrala proprie in condensatie de 24 KW, usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet, obiecte sanitare in baie.

Imobilul este construit pe stalpi si cadre din beton armat, compartimentat cu caramida, este izolat cu polistiren 10 cm si dispune de lift silentios.

*Se accepta plata cash/credit ipotecar.

Pozele sunt cu titlu de prezentare !

Va astept la vizionare !

Reper: Popesti-Leordeni - Metrou Berceni

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Berceni 17 min.