65.500 €

1 Decembrie, Titan

  • Suprafata 58 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 3
  • Nicolae Grigorescu ...8 min.

Descriere anunt

1 Decembrie, Titan,

apartament 2 camere 59 mp, bloc nou, 10 min. pana la metrou N. Grigorescu, acces catre mijloacele de transport si zonele comerciale. Posibilitate achizitionare loc parcare

Detalii suplimentare

Apartament 2 camere, foarte generos, cu o suprafata de 59 mp, iluminat public, cu strazi asfaltate si acces rapid la statia de metrou Nicolae Grigorescu si alte mijloace de transport public.

Cladirea face parte dintr-un ansamblu rezidential, cu regim de inaltime mic cu P+2+M, construit pe cadre de beton armat si compartimentat cu caramida Porotherm, beneficiind de o compartimentare optima. Este izolat exterior cu polistiren, astfel ca toate apartamentele sa aiba un confort termic sporit pe toata perioada anului.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termoizolant, calorifere, usa metalica, instalatii sanitare si electrice. Toate cheltuielile legate de materiale pentru finisaje si manopera sunt incluse in pretul de achizitie, iar echipamentele dispun de garantie.

In acest bloc se mai afla si alte apartamente de 3 camere disponibile.

Se afla in apropierea diverselor puncte de interes (scoli, gradinite, piete-piata Trapezului,magazine, restaurante, parcuri) si a mijloacelor de transport catre diverse centre comerciale: Park Lake, Auchan, Ikea, Jumbo, Jysk, Dedeman, Metro.

Se poate achizitiona loc parcare suprateran: 3000 EUR + TVA 19 %.

* Pretul apartamentului contine TVA de 5% si este valabil pentru orice modalitate de plata (cash sau credit)

COMISION 0%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Grigorescu 8 min.
1 Decembrie 1918 (M3) 13 min.