51.125 €

1 Decembrie 1918 metrou studio

  • Suprafata 41 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
Bucuresti, 22 oct, 06:30

Descriere anunt

1 Decembrie 1918 metrou studio

Apartament 2 camere tip Studio, decomandat si are o suprafata totala de 40.90 mp. Ansamblul este amplasat la aproximativ 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Nicolae Teclu.

Detalii suplimentare

Direct dezvoltator. Comision 0%.

Ansamblul este amplasat la aproximativ 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Nicolae Teclu. In apropierentre comerciale ale cartierului : e gasim marile cAuchan, Metro, Jumbo, Dechatlon, Dedeman si Ikea 2 , gradinite, scoli, licee si transport in comun RATB.

Apartamentul cu 2 camere este decomandat si are o suprafata totala de 40.90 mp. Acesta este alcatuit din 1 living , 1 dormitor , 1 bucatarie , 1 baie , 1 balcon de 8.00 mp.

Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa.

Locuinta se vinde complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%.

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

*Pentru plata cash avans >50% se acorda discount.

*Avans minim 15%.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida