39.000 €

1 Decembrie, 10 min. de metrou, lift

  • Suprafata 43 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 2
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...5 min.
Bucuresti, azi, 13:01

Descriere anunt

1 Decembrie, 10 min. de metrou, lift,

va ofer spre achizitie un apartament de 2 camere in excusivitate, cu o suprafata totala utila de 43 mp, disponibil la etajul 1 al unui bloc nou aproape de statia de metrou. Reprezentant dezvoltator.

Detalii suplimentare

Star Construct va ofera spre achizitie un apartament de 2 camere in excusivitate, cu o suprafata totala utila de 43 mp, disponibil la etajul 1 al unui bloc nou, amplasat in 1 Decembrie 1918, in imediata apropiere a statiei de metrou cu acelasi nume.

Blocul este construit pe cadre de beton armat, la inchiderile exterioare si intre apartamente a fost folosita caramida Porotherm de 25 cm grosime. iar la compartimentarile interioare a fost folosita caramida Porotherm de 12,5 cm grosime. Pentru un consum redus de energie, blocul a fost izolat la exterior cu polistiren de 10 cm.

Apartamentul se vinde complet finisat si bransat la toate utilitatile sectorului 3 (apa, canalizare - Apa Nova, gaz - Engie, electricitate - Enel), iar pentru un cost scazut de intretinere fiecare apartament a fost contorizat individual (contorizare exterioara apartamentului). Poze cu titlu informativ!

Pretul afisat este disponibil pentru plata cash si nu include TVA!

Pentru plata cu credit bancar pretul este de 47500€.

Reprezentant direct dezvoltator!!!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 5 min.
Nicolae Teclu 19 min.