109 Lei

Uridina, Uridine 250 mg 60 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, azi, 11:45
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Uridina, Uridine 250 mg 60 capsule,

Imbunateste memoria si somnul, lupta impotriva depresiei Uridina, Uridine 250 mg 60 capsule

Raw Powders ™ ofera suplimente de Uridina capsule!

Beneficii Uridina:

- Stimuleaza reproducerea neuronilor

- Actioneaza ca si un neurotransmitator

- Reduce consumul de energie a creierului

- Imbunaateste memoria si somnul

- Lupta impotriva depresiei

- Pentru a imbunatati starea de spirit

- Reduce stresul si anxietate

Ce este Uridine?

Uridina este o baza nucleotidica care se gaseste la niveluri ridicate in bere, care este utilizata pentru cresterea sintezei membranelor celulare si pentru alte proprietati neurologice. Se pare ca are proprietati potentiale cognitive de imbunatatire si este sinergic cu uleiul de peste, cu toate acestea sunt necesare cercetari suplimentare pentru a demonstra eficacitatea acestuia. Acest supliment este unul din cele patru componente de baza de ARN (Ribonucleic Acid). Uridina este considerata un nutrient neesential, deoarece este produs de corpul uman la nevoie si suplimentarea nu este recomandata in general, desi a fost explorata pentru aplicatii specifice.

Uridina ajuta la reducerea consumului de energie a creierului, stimuleaza reproducerea neuronilor sanatosi si actioneaza ca neurotransmitator.

De ce Uridine?

S-a demonstrat si s-a studiat administrarea de uridina ca ar putea imbunatati somnul, preveni epilepsia si promova plasticitatea (schimbarea structurii si functiei creierului), insa sunt necesare studii suplimentare.

Prospect Uridine:

Mod de administrare: Luati 1 sau 2 capsule pe zi sau conform instructiunilor dumneavoastra de catre farmacistul sau cadrul medical calificat.

Compozitie: (Uridin- 5- monofosfat disodic) 250mg.

Depozitati intr-un loc rece si uscat, departe de lumina directa a soarelui. Acest produs este destinat sa fie utilizat alaturi de un stil de viata activ si o dieta echilibrata.