135 Lei

Ulei ultra pur de Emu 60 ml

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25

Descriere anunt

Ulei ultra pur de Emu 60 ml.

- 100% Ulei pur Emu®

- 45% mai eficient decat ulei de Emu neprelucrat

- Bogat in acizi grasi, ajuta la hidratarea pielii

- Usor absorbit in piele

- Gama libera, Emu complet rafinat

Ce este uleiul Emu?

Cu secole in urma, aborigenii australieni au descoperit un incredibil ulei ambalat cu vitamina A, acid oleic si linoleic si inmuierea sapogens - este Emu Oil, si este diferit de orice alt ingredient de ingrijire a pielii. Australienii antice au descoperit rapid ca uleiul Emu se absoarbe cu usurinta pentru a hidrata pielea uscata si aspra si chiar pentru a ajuta la vindecarea iritatiilor minore ale pielii. De-a lungul timpului, indivizii din intreaga lume au inceput sa descopere avantajele unice pentru Emu si astazi este una dintre cele mai cultivate ingrediente pentru frumusete si sanatate.

De ce folositi ULEI PURE EMÜ® ULTRA PURE EMU?

Uleiul PURE EMÜ® este 100% pur, complet rafinat si dovedit a fi cu 45% mai eficient decat uleiul Emu neprelucrat. Bogat in uleiuri omega, ofera o umiditate puternica usor de absorbit. Proprietatile de vindecare naturale calmeaza si hidrateaza pielea si ajuta la ameliorarea disconfortului articular si muscular.

Cateva dintre beneficiile Uleiului Emu® Pur includ:

• Ingrijire intensa pentru par, piele si unghii

• Reduce roseata si pielea uscata si dezosata

• Minimizeaza aspectul cicatricilor si vergeturilor

• Nutriti foliculii de par si scalpul, pot stimula cresterea parului

• Promoveazai un raspuns inflamator sanatos

Despre noi

Pure Emü® Natural Essentials ofera o linie unica de formule de ingrijire personala, de frumusete si de bunastare, care utilizeaza numai ulei de Emu 100% pur, complet rafinat, oferind clientilor nostri produse de cea mai buna calitate Emu Oil si Emu Oil infuzii.

Fiecare produs Pure Emü® indeplineste cele mai inalte standarde de calitate si eficacitate. Uleiul nostru Emu este obtinut de la pasari fara hrana cu hormoni si este rafinat usor folosind un procedeu avansat, fara proprietati si fara chimicale, care produce un ulei limpede, inodor si stabil, dovedit a fi cu 45% mai eficient decat uleiul nerafinat.

Prospect ULEI ULTRA PUR DE EMU

Compozitie: 100% ulei pur Emu®, tocoferol (vitamina E).

Mod intrebuintare: Aplicati direct in zona afectata, dupa cum este necesar. Ca hidratant pentru piele, aplicati zilnic dupa dus sau baie pentru un beneficiu maxim si inca o data inainte de culcare.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!