109 Lei

Ulei din seminte de in 1000 mg 120 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 13:25

Descriere anunt

Ulei din seminte de in 1000 mg 120 capsule

Beneficii importante Ulei de In:

• Acizii grasi omega-3 sunt esentiali in reglarea inflamatiei, a grosimii si presiunii sangelui, a producerii de hormoni, a activitatii imune si a activitatii sistemului nervos central.

• Tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atentie (ADHD) poate fi legata de deficienta de omega-3

• Sa sustina sanatatea cardiovasculara

• Deficitul Omega-3 poate fi legat de depresie

• Acizii grasi de omega-3 sunt importanti pentru dezvoltarea creierului si ochilor la copii

• EFA-urile Omega-3 sunt utile in tratamentul alergiilor, astmului si diferitelor afectiuni ale pielii

• Influenteaza metabolismul hormonal la femeile aflate in postmenopauza

• Util in tratarea durerii cauzate de artrita reumatoida

• Ulei de in sprijina functia imuna sanatoasa

Ce este uleiul de seminte de in?

Inul este unul dintre cele mai vechi plante recoltate continuu in istoria mondiala. De la vremuri preistorice pana in prezent, inul a fost o sursa de alimente, fibre (alimentare si pentru haine), ulei si a fost utilizat in preparate din plante.

Uleiul de seminte de in (cunoscut si sub denumirea de Ulei de in) este una dintre cele mai bune surse vegetale de acizi grasi esentiali. Contine aproximativ 50-60% din acidul gras esential de omega-3, cunoscut sub numele de acid linolenic sau acid alfa-linolenic si aproximativ 18-20% din acidul gras omega-6 cunoscut sub numele de acid linoleic. Uleiul de seminte este cea mai bogata sursa de acid linolenic din natura, care este deseori deficitara in diete.

Acizii grasi esentiali au cateva functii importante. Acestea reprezinta o componenta necesara a peretilor celulari si a membranelor celulare in organism, contribuie la producerea de energie si ajuta la reglarea defalcarii colesterolului si a trigliceridelor. Majoritatea oamenilor consuma alimente sau mancaruri care contin prea mult din acizii grasi omega-6 si nu sunt suficienti acizi grasi de omega-3. Uleiul de seminte de in este un supliment nutritiv foarte important deoarece este cea mai buna sursa naturala a acidului gras omega-3.

De ce ar trebui sa luati ulei de in?

Cercetarile recente arata ca uleiul de seminte de in poate avea capacitatea de a reduce tensiunea arteriala, niveluri mai scazute ale colesterolului daunator si ofera atat efect estrogenic cat si antiestrogenic.

Colesterol: In studiile pe animale si in studiile pe oameni, semintele de in produc reduceri identificabile in lipoproteine ​​cu densitate scazuta, tipul de "colesterol" rau. Rezultatele unui alt studiu pe animale care a utilizat ulei de seminte de in, au indicat o scadere mica a tensiunii arteriale.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!