75 Lei

Ulei de cocos organic 1000mg 60 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:35

Descriere anunt

Ulei de cocos organic 1000mg 60 capsule

Beneficii Ulei de Cocos Organic:

- Ajuta la ingrijirea parului

- Benefic pentru ingrijirea pielii

- Recomandat pentru ameliorarea stresului

- Mentinerea nivelului de colesterol

- Ajuta la scaderea in greutate

- Creste imunitatea

- Face digestia si metabolizarea adecvata

- Scaderea problemelor renale, bolile cardiace

- Hipertensiune arteriala

- Diabet zaharat

Puritatea, potentialul si biodisponibilitatea sunt garantate.

Newton-Everett® este condus pentru a oferi produse nutritive foarte puternice, ultra-pure, cu o calitate fara compromisuri. Noile noastre extracte de lichide premium si gelule moi lichide sunt concepute pentru a oferi un vehicul ideal de livrare pentru o absorbtie maxima si o biodisponibilitate sporita.

Pur si puternic:

Toate extractele lichide Newton-Everett® si gelurile moi lichide sunt testate independent folosind cele mai avansate echipamente si metode de testare, inclusiv HPLC si GC-MS pentru puritate si potenta de laboratoare terte. Acest lucru garanteaza puritatea de mercur, plumb, PCB si alti contaminanti. Testele microbiologice independente sunt, de asemenea, efectuate pentru a asigura puritatea suplimentara si siguranta.

Biodisponibil:

Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea neglijat. Biodisponibilitatea inseamna in principiu "proportia unui nutrient sau a unui ingredient bioactiv care a fost absorbit din tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare in organism. Dupa trecerea prin garnitura de perete intestinal, ingredientele intra in fluxul sanguin si isi gasesc drumul catre organul tinta sau sistemul corpului in care acestia merg la lucru, indeplinind indatoririle specifice pentru a va sustine sanatatea si pentru a va face sa va simtiti minunati.

Ce este Uleiul de cocos Organic?

Beneficiile de sanatate ale uleiului de nuca de cocos includ ingrijirea parului, ingrijirea pielii, ameliorarea stresului, mentinerea nivelului de colesterol, scaderea in greutate, cresterea imunitatii, digestia si metabolizarea adecvata, scaderea problemelor renale, bolile cardiace, hipertensiunea arteriala, diabetul zaharat, creste puterea. Aceste beneficii ale uleiului de nuca de cocos pot fi atribuite prezentei acidului lauric, a acidului capric si a acidului caprilic si a proprietatilor sale cum ar fi antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antibacteriene, calmante etc.

Cum este Acidul Lauric folosit de corpul nostru?

Organismul uman transforma acidul lauric in monolaurina, care poate ajuta la combaterea virusilor si bacteriilor care produc boli, cum ar fi herpes, gripa si citomegalovirus. Aceasta poate ajuta la combaterea bacteriilor daunatoare, cum ar fi listeria monocytogenes si heliobacter pylori, precum si protozoarele daunatoare, cum ar fi giardia lamblia. Ca urmare a acestor beneficii diferite de sanatate ale uleiului de nuca de cocos, desi nu era cunoscut mecanismul exact al actiunii, acesta a fost utilizat in mod frecvent in Ayurveda, sistemul medicinal traditional indian. Centrul de Cercetari pentru Nuca de Cocos a elaborat diverse referinte privind cercetarea stiintifica realizata pe baza de ulei de nuca de cocos.

Masuri de siguranta si efecte secundare

Uleiul de cocos este un aliment si poate fi consumat in mod liber fara efecte adverse. Singura precautie este sa va pastrati caloriile totale in intervalul potrivit pentru tipul si nivelul de activitate ale corpului. Acidul lauric din uleiul de cocos este transformat in monolaurina in corpul uman. Monolaurina este, de asemenea, considerata a fi o hrana.

Reactii alergice: Uleiul de cocos poate provoca reactii alergice. Daca sunteti alergic la nuci de copaci fiti deosebit de atenti si discutati cu medicul dumneavoastra despre uleiul de cocos.

Prospect Ulei de Cocos Organic

Mod administrare: Pentru adulti, luati doua (2) geluri moi de doua ori pe zi, de preferinta cu o masa.

Portie de servire: 2 Softgeli

Portii pe container: 60

Compozitia pe servire

• Calorii 25

• Calorii din grasime 25

• Total grasime 2,5g

• Saturatie de grasime 2,5g

• Proteina

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!