129 Lei

Ulei de Borago (Ulei Limba mielului) 1000 Mg

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 11:45
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Ulei de Borago (Ulei Limba mielului) 1000 Mg,

90 Capsule. Borage oil (starflower oil)

Ulei de borago: Ajuta la mentinerea sanatatii pielii, articulatiilor si a functiei cardiovasculare.

Beneficii Ulei de Borago:

• Sprijina functia sanatoasa a articulatiilor

• Pentru a sustine flexibilitatea membranelor celulare

• Sprijina sanatatea suprarenala

• Ajuta la prevenirea formarii cheagurilor de sange

• Sprijina parul, pielea si unghiile sanatoase

• Sprijina ameliorarea simptomelor asociate cu PMS si Menopauza

Ce este Uleiul de Borago?

Uleiul de Borago, cunoscut si sub denumirea de Ulei de Limba Mielului, este cea mai bogata sursa de acizi grasi Omega-6 important din punct de vedere nutritional: GLA (acid linolenic gamma). GLA este precursorul multor prostaglandine importante, care sunt substante hormonale care pot afecta grosimea sangelui, sanatatea pielii si a articulatiilor, nivelurile de colesterol, dilatarea si constrictia vaselor de sange, inflamatia si multe altele. Deoarece GLA este rar intalnit in alimente si multi factori blocheaza capacitatea organismului de a-si face propriile sale depozite, Ulei de Borage este o modalitate accesibila pentru a satisface nevoile zilnice de GLA.

In plus fata de GLA, uleiul de borage contine, de asemenea, minerale valoroase necesare functiei cardiovasculare adecvate si piele si unghii sanatoase. Cercetarile clinice arata ca Ulei de Borage ajuta la mentinerea unei piele hidratata sanatoasa si flexibilitate articulara. In Japonia, pretentiile medicale pot fi facute pentru utilizarea sa in mentinerea functiei sanatoase a pielii si a nivelului de colesterol.

Uleiul de Borago este derivat din semintele plantei Borago officinalis, o planta mare cu flori albastre, in forma de stea, gasite in intreaga Europa si Africa de Nord si naturalizate in America de Nord.

De ce ar trebui sa luati ulei de Borago?

Uleiul de Borago contine acid gamma-linolenic (GLA), un acid gras pe care organismul il transforma intr-o substanta asemanatoare hormonului numita prostaglandina E1 (PGE1). PGE1 are proprietati antiinflamatorii si poate actiona si ca dilatant sanguin si dilatator al vaselor de sange. Acidul linoleic, un acid gras comun care se gaseste in fructe cu coaja lemnoasa si seminte, precum si cele mai multe uleiuri vegetale (inclusiv ulei de borago) ar trebui sa se transforme teoretic in PGE1. Multe lucruri pot interfera cu aceasta conversie, insa inclusiv boala; procesul de imbatranire; grasime saturata; uleiuri hidrogenate; probleme cu zahar din sange; si vitamina C inadecvata, magneziu, zinc si vitaminele B. Suplimentele care ofera GLA ocolesc aceste probleme de conversie, conducand la formarea mai previzibila a PGE1.

Uleiul de Borago este cea mai bogata sursa de GLA, care contine 20-26%. Un studiu preliminar si doua studii dublu-orb au aratat ca uleiul de borago reduce simptomele artritei reumatoide daca este luat timp de cel putin 3 luni.

Uleiul din Borago a fost de asemenea utilizat in tratamentul persoanelor cu dermatita atopica (eczeme) in studiile preliminare, cu reducerea inflamatiei pielii, a uscaciunii, a scalabilitatii si a mancarimii, fara a fi raportate reactii adverse.