105 Lei

Turmeric (Curcuma) extract de radacina 450 mg

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25

Descriere anunt

Turmeric (Curcuma) extract de radacina 450 mg

60 Capsule. Extractul de curcuma: inhiba inflamatia metabolica

Beneficii Turmeric:

• Protectie antioxidanta

• Ofera suport pentru ficat

• Contine proprietati de Detoxifiere

Inflamatia metabolica este ca un foc interior pe care nu il puteti vedea, dar care poate compromite lent sanatatea dumneavoastra. Datorita factorilor de stres multipli, cum ar fi dieta proasta, lipsa de exercitii fizice, toxine din mediu si stresul zilnic, multi oameni sunt afectati fara sa stie de asta. Cu toate acestea, inflamatia este o problema comuna si serioasa care duce la modificarea chimiei organismului si eventual, a provocarilor viitoare in materie de sanatate.

Ce este extractul de curcuma?

Turmeric a fost folosit de practicantii ayurvedici din India incepand cu anul 1900 B.C. Comerciantii au adus aceasta planta puternica in China, in anul 700 A. De atunci, ea a fost folosita in mod traditional in intreaga lume in multe culturi pentru sustinerea sanatatii. Este acum o baza in dietele multor culturi. Dupa ce radacina turmerica este prelucrata in pulbere, ea devine o culoare profunda, galben-portocalie si este adesea folosita pentru a imprima culoarea mustarului sau a tesaturii. Astazi, turmericul este subiectul multor cercetari stiintifice in ceea ce priveste beneficiile sale potentiale pentru sanatate. In timpul cercetarilor, sa descoperit ca curcumina este principalul curcuminoid al turmericului. Studiile arata ca curcumina este responsabila pentru cea mai mare parte a activitatii biologice a turmericului si este proactiva in mentinerea sanatatii umane. BIOVEA® Turmeric Extract este standardizat la curcumina de 95%.

BIOVEA® ofera extract de curcuma pentru a stinge incendiul inflamatiei metabolice si pentru a sustine mai multe sisteme din corp pentru a mentine sanatatea buna. Curmala de curcuma este folosita pe scara larga in bucataria indiana si este tinut respectuos in herbalismul ayurvedic, unde se numeste "curatatorul corpului". Femeile din India adesea se bucura de turmeric in scopuri de frumusete.

Ce face extractul de curcuma?

BIOVEA® a identificat douasprezece procese metabolice profunde care functioneaza impreuna pentru a mentine functionalitatea normala in corpul uman. Mentinerea echilibrului acestor procese metabolice reprezinta fundamentul modelului de sanatate SystemiCare. Importanta lui Turmeric pentru sanatatea noastra poate fi demonstrata prin faptul ca sustine sapte dintre cele douasprezece sisteme metabolice - celule / ADN, raspuns la inflamatie, ficat / detox, cognitie / nervuri, imunitate, circulatie si aparare antioxidanta.

Problema cu inflamatia

Inflamatia face parte din procesul de vindecare al organismului. Organismul trece printr-o serie de etape naturale pentru a face fata atacurilor externe ca parte a procesului imunitar. In schimb, inflamatia metabolica este raspunsul natural al organismului la conditiile nenaturale. Conditiile de mediu moderne, cum ar fi alimentele junk food, substantele chimice toxice si stilurile de viata sedentare sau stresante, influenteaza negativ organismul uman si pot modifica biochimia umana. Aceste conditii pot declansa cascada inflamatorie, precursorul inflamatiei metabolice. Spre deosebire de raspunsurile imune normale, procesul de inflamatie metabolica poate duce la o stare de sanatate suboptimala.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!