245 Lei

Tongkat ALI LJ100 100 mg, 60 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, 04 apr, 13:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Tongkat ALI LJ100 100 mg, 60 capsule

Tongkat Ali: O descoperire de a imbunatati nivelul de testosteron si pentru a restabili sanatatea si tineretea.

Beneficii Tongkat Ali

• Placeri mai intense in timpul actului sexual

• Creste nivelul de testosteron

• Suport pentru echilibru hormonal la barbati

• Creste productia de ATP

• Suport pentru libidou, creste performanta sexuala

• Creste masa musculara

• Arde grsimea

• Scade stresul

Tongka AliCe esteTongka Ali?

Tongkat Ali este numele popular pentru longifolia Eurycoma, un copac de inaltime medie care se gaseste in paduri ploioase. Numele Tongkat Ali inseamna "bat de mers pe jos", iar planta este originara din Malaezia, Burma, Thailanda si Indonezia. Tongkat Ali se bucura de o istorie de utilizare care dateaza din anii 1700, iar in prezent exista un numar tot mai mare de studii stiintifice care coroboreaza utilizarile sale traditionale, in special pentru 28% glicopeptidele bioactive brevetate. Un brand propriu este LJ100 ™ Tongkat Ali continand extract standardizat.

LJ100 este un ingredient brevetat, patentat si a devenit recunoscut ca marca premium cu continut de longifolia Eurycoma pentru suplimentele care construiesc si tonifica muschii, creste nivelul de energie, scade tesutul adipos, incetineste procesul de imbatranire si crestere a libidoului pentru consumatorii care vor sa fie sanatosi. LJ100 a fost supus unui proces de extractie exclusiv patentat, pentru a capta compusii cei mai puternici si activi de tongkat.

Ce face Tongkat Ali?

Tongkat Ali a fost demonstrat pentru a sprijini echilibrul hormonal masculin (inclusiv disponibilitatea de testosteron), libidou si performanta sexuala. Tongkat Ali este utilizat in mod traditional pentru a spori nivelul de energie, rezistenta si depozite de energie si pentru a reduce oboseala mentala ocazionala.

Studiile au demonstrat ca extractul de LJ100 Tongkat Ali creste foarte mult productia de ATP. ATP, sau Adenozintrifosfat, este unitatea de baza a energiei din organism, responsabil pentru mentinerea in viata si pentru energie. Prin cresterea ATP, energia totala si vitalitatea sunt crescute. Cei mai multi oameni cauta mai multa energie si LJ100 Tongkat Ali ofera acestlucru, fara efecte adverse sau secundare precum hiperstimularea, nervozitatea sau insomnia.

Sustinerea productiei de energie este un beneficiu sanatos si valoros in sine pentru ca face din LJ100 Tongkat Ali un super produs natural si de durata. Oamenii doresc energie mai mult decat despre orice alt atribut functional. Endocrinologii cunosc de o lunga perioada de timp ca nivelul mai mare de testosteron creste raportul organismului masei musculare si va ajuuta sa slabiti, arde grasimea. Atat la animale catsi la om, LJ100 Tongkat Ali creste masa musculara.

Intr-un alt studiu pe oameni, jumatate din subiecti au administrat LJ100 si jumatate nu. Intr-un program de opt saptamani de pregatire fizica barbatii care au consumat LJ100 au experientat castiguri mai mari in masa musculara si forta decat cele care nu au administrat produsul. Acest lucru demonstreaza puternice proprietatile anabolice ale Tongkat Ali. In loc de utilizarea de steroizi periculosi si potential letali, se recomanda ca cei maimulti sportivi de a opta pentruTongkat Ali.

LJ100 este dovedit clinic pentru a spori pierderea in greutate si sa mentina un nivel ridicat de energie prin mentinerea nivelurilor normale de cortizol si testosteron in timpulpierderii in greutate. LJ100 sustine lipoliza (arderea grasimilor), creste formarea de celule rosii din sange si accelereaza cresterea masei musculare. Testosteronul nu ramane la aceleas nivel toata viata. De la 30 de ani sau cam asa ceva, nivelurile ale acestui declin hormonal scad de la un procent de aproximativ 2 la suta pe an. Pana la varsta de 50 de ani, nivelul este injur de 55 la suta. Dupa cum scade nivelul de testosteron scade si tonusul muscular, energia si dorinta de sex incepe sa scada. Dar, testosteron nu este doar pentru barbati. In acelasi declin in testosteron apare si la femei, cu toate ca sumele implicate sunt mai mici. La ambele sexe sacde functia metabolismul de ardere ale grasimilor si declinul energiei in varsta mijlocie.