219 Lei

Testrogain RX-100 (cu Tongkat Ali) 90 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25

Descriere anunt

Testrogain RX-100 (cu Tongkat Ali) 90 capsule

Ce este TESTROGAIN® RX-100?

TESTROGAIN® RX-100 contine o noua formula imbunatatita cu Tongkat conceputa pentru a maximiza nivelurile relative ale testosteronului si pentru a activa procesele de construire a muschilor. Acesta contine un amestec natural de stimulatoare de testosteron si hormon luteinizant (LH), combinate cu inhibitor de aromataza (antiestrogen) si dihidrotestosteron (DHT). Testosteronul este hormonul masculin masculin. Suplimentarea cu TESTROGAIN® poate ajuta la imbunatatirea nivelului de testosteron, cresterea potentei si libidoului la barbati, intarirea oaselor, muschilor, diminuarea grasimii corporale, imbunatatirea capacitatii de gandire, cresterea nivelului de energie si protectia impotriva depresiei si a bolilor de inima.

Beneficii TESTROGAIN® RX-100

• Creste nivelul de testosteron

• Cresterea staminei

• Repararea musculaturii, reconstruirea si cresterea masei musculare

• Creste energia si scade oboseala

• Reduce grasimea corporala

• Creste masa musculara

• Creste puterea

• Creste virilitatea

Ce este Tongkat?

Tongkat este cunoscut pentru a sustine echilibrul hormonal masculin (inclusiv disponibilitatea testosteronului), pentru a construi si a tonifia muschii, a creste nivelul de energie, a reduce grasimea corporala si a incetini procesul de imbatranire. Extractul de Tongkat mareste productia ATP. ATP sau adenozin trifosfat este unitatea de baza a energiei din organism, responsabila de mentinerea noastra in viata si de a functiona. Prin cresterea ATP, energia si vitalitatea sunt crescute. Majoritatea oamenilor cauta mai multa energie si Tongkat o furnizeaza, fara hiperstimulare, nervi in plus sau insomnie.

Promovarea productiei de energie umana reprezinta un avantaj valoros pentru sanatate, pentru a face Tongkat un superstar natural durabil. Oamenii doresc mai multa energie decat orice alt atribut functional. Endocrinologii au stiut de mult timp ca testosteronul mareste raportul de masa al masei musculare slabe si arde surplusul de grasime.

Ce este testosteronul?

Testosteronul este hormonul sexual principal produs in corpul barbatilor. Ajuta la mentinerea stimularii sexuale si a producerii de celule de sperma. Starea de spirit este, de asemenea, afectata de testosteron, iar nivelurile scazute ale hormonului pot determina depresie severa si prelungita, precum si oboseala. Testosteronul este produs in testicule si in partea exterioara a glandelor suprarenale, denumita cortex suprarenalian.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!