Testrogain RX-100 (cu Tongkat Ali) 90 capsule

219 RON
...

Testrogain RX-100 (cu Tongkat Ali) 90 capsule

219 RON
Descriere
Ce este TESTROGAIN® RX-100?
TESTROGAIN® RX-100 conține o nouă formulă îmbunătățită cu Tongkat concepută pentru a maximiza nivelurile relative ale testosteronului și pentru a activa procesele de construire a mușchilor. Acesta conține un amestec natural de stimulatoare de testosteron și hormon luteinizant (LH), combinate cu inhibitor de aromatază (antiestrogen) și dihidrotestosteron (DHT). Testosteronul este hormonul masculin masculin. Suplimentarea cu TESTROGAIN® poate ajuta la imbunatatirea nivelului de testosteron, cresterea potentei si libidoului la barbati, intarirea oaselor, muschilor, diminuarea grasimii corporale, imbunatatirea capacitatii de gandire, cresterea nivelului de energie si protectia impotriva depresiei si a bolilor de inima.Beneficii TESTROGAIN® RX-100
• Crește nivelul de testosteron

• Creșterea staminei

• Repararea musculaturii, reconstruirea și creșterea masei musculare

• Crește energia si scade oboseala

• Reduce grăsimea corporală

• Crește masa musculară

• Crește puterea

• Crește virilitatea

Ce este Tongkat?
Tongkat este cunoscut pentru a susține echilibrul hormonal masculin (inclusiv disponibilitatea testosteronului), pentru a construi și a tonifia mușchii, a crește nivelul de energie, a reduce grăsimea corporală și a încetini procesul de îmbătrânire. Extractul de Tongkat mareste productia ATP. ATP sau adenozin trifosfat este unitatea de bază a energiei din organism, responsabilă de menținerea noastră în viață și de a functiona. Prin cresterea ATP, energia si vitalitatea sunt crescute. Majoritatea oamenilor caută mai multă energie și Tongkat o furnizează, fără hiperstimulare, nervi in plus sau insomnie.Promovarea producției de energie umană reprezintă un avantaj valoros pentru sănătate, pentru a face Tongkat un superstar natural durabil. Oamenii doresc mai multă energie decât orice alt atribut funcțional. Endocrinologii au știut de mult timp că testosteronul mărește raportul de masă al masei musculare slabe si arde surplusul de grăsime.Ce este testosteronul?
Testosteronul este hormonul sexual principal produs în corpul bărbaților. Ajută la menținerea stimulării sexuale și a producerii de celule de spermă. Starea de spirit este, de asemenea, afectată de testosteron, iar nivelurile scăzute ale hormonului pot determina depresie severă și prelungită, precum și oboseală. Testosteronul este produs în testicule și în partea exterioară a glandelor suprarenale, denumită cortex suprarenalian.
Vezi mai multe detalii si cumpara
1.485 vizualizari Bucuresti ieri, 14:00