69 Lei

Taurina 500 mg 60 capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 13:25

Descriere anunt

Taurina 500 mg 60 capsule

Beneficii Taurina

• Sprijina echilibrul zaharului din sange

• Sustine tensiunea arteriala sanatoasa

• Sustine functia hepatica sanatoasa

• Considerat un neurotransmitator si poate sustine o dispozitie sanatoasa

• Sprijina functia cardiovasculara sanatoasa

• Actioneaza ca un antioxidant

• Ajuta la sustinerea unui sistem nervos sanatos

• Ajuta la mentinerea membranelor celulare

Ce este Taurina?

Taurina este un aminoacid semi-esential, care nu este la fel de bine cunoscut ca alte aminoacizi cum ar fi glutamina; totusi, taurina joaca un rol important si se gaseste in muschiul inimii, celulele albe din sange, sistemul nervos central si muschiul scheletic. Taurina este un bloc de constructie a tuturor celorlalti aminoacizi. Functioneaza in creier si inima pentru a ajuta la stabilizarea membranelor celulare. Acesta cuprinde peste 50% din cantitatea totala de aminoacizi liberi din inima. Acesta joaca un rol important in metabolism si este esential pentru noii nascuti, deoarece nu pot face acest lucru. Corpurile adulte pot face taurina, insa atunci cand nu se face suficient, deficienta poate fi corectata prin suplimente.

Taurina este bogata in oua, produse lactate, carne si proteine de peste. Daca sunteti vegetarieni, este posibil sa aveti deficit de taurina. Beneficiile Taurinei sunt de mare amploare si pot fi o parte productiva a unui program suplimentar de suplimente.

De ce sa luati Taurina?

Functia musculara: Taurina castiga din ce in ce mai mult respect fata de culturistii si oamenii de stiinta. Taurina are mai multe functii critice si poate actiona similar cu creatina prin faptul ca isi extinde celulele ajutand celulele musculare sa contina mai multa apa, crescand volumul celulelor. Pentru un lifter sau culturist, acest lucru este semnificativ deoarece celulele musculare expandate pot stimula hidratarea, rezultand o rata mai mare de sinteza a proteinelor, iar culturistii vor aprecia aspectul crescut al plinatatii musculare.

Colesterol: Taurina este o componenta cheie in producerea de bila, care este necesara pentru digestia grasimilor, absorbtia vitaminelor solubile in grasimi si sustinerea nivelurilor sanatoase de colesterol.

Diabet: Taurina participa la numeroase procese metabolice si este implicata in absorbtia glucozei. Ca atare, ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase. De asemenea, este esentiala reglarea sodiului, a potasiului, a calciului si a magneziului.

Sanatatea inimii: Taurina este cel mai abundent aminoacid din inima si ajuta la reglarea contractiei si actiunii de pompare a muschiului cardiac. De asemenea, sa demonstrat ca joaca un rol deosebit in economisirea de potasiu din musculatura inimii, promovand astfel o inima sanatoasa.

Sanatatea creierului: Taurina ofera suport pentru neurotransmitatori si are un efect protector asupra creierului. Ca neurotransmitator, aceasta poate sprijini, prin urmare, o dispozitie sanatoasa.

Taurina a fost, de asemenea, utilizata pentru tratarea afectiunilor cum ar fi bolile cardiovasculare si epilipsia. O deficienta poate afecta vederea si pot aparea probleme cu metabolismul grasimilor.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!