35 Lei

Tasty B lime flavor 30 capsule

Vezi pagina: mailboxproduction
  • Categorie: Suplimente nutritive
Bucuresti, 21 iun, 09:30
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Tasty B lime flavor 30 capsule

Tara producator: Germany Tasty B este un complex echilibrat de vitamine din grupa B sub forma de comprimate masticabile cu gust placut de lime. Produsul este conceput pentru a suplini deficitul de vitamine din grupa B, care apare frecvent in urma actiunii unor factori precum alimentatie dezechilibrata, nivelul ridicat de stres, efort fizic intens, obiceiri daunatoare, consum frecvent de bauturi cu continut de cofeina (cafea, energizante, ceai tare), administrarea de antibiotice si diuretice.

Lipsa vitaminelor din grupa B duce, mai ales, la oboseala cronica, rezistenta scazuta la efort, tulburari neurologice, inrautatirea functiei cognitive, diverse probleme cu pielea si parul.

Actiunea componentelor active

Vitamina В1 (tiamina) participa activ la reglarea metabolismului celular, metabolismului carbohidratilor, lipidic si al grasimilor. Este importanta pentru functionarea normala a sistemului nervos: imbunatateste memoria si inteligenta, impiedica imbatranirea celulelor cerebrale, ajuta la stabilizarea starii emotionale.

Vitamina В2 (riboflavina) participa la sinteza moleculelor de ATP, denumit si combustibilul vietii. De asemenea, vitamina B2 este necesara si pentru productia de energie, pentru sanatatea ochilor, a ficatului, participa la sinteza celulelor nervoase, imbunatateste circulatia sanguina.

Vitamina В3 (niacina) mentine un metabolism energetic normal, ajuta la controlul nivelului de colesterol din organism, impiedicand formarea placilor aterosclerotice pe peretii vaselor. Are un usor efect sedativ, imbunatateste starea in caz de anxietate, apatie, stres.

Vitamina В5 (acidul pantotenic) faciliteaza functionarea eficienta a SNC, fortifica imunitatea. Imbunatateste tonusul general al organismului, lupta cu oboseala si creste rezistenta la efort .

Vitamina В6 (piridoxina) alaturi de acidul folic si vitamina B12 ajuta la mentinerea sanatatii sistemelor nervos si cardiovascular. Participa la sinteza proteinelor, a hormonilor si eritrocitelor. Este necesara pentru asimilarea completa a vitaminei B12.

Vitamina В7 (biotina, „vitamina frumusetii”) este necesara pentru cresterea si diviziunea celulara, pentru ca participa la sinteza acizilor nucleici. Este necesara pentru formarea cheratinei (principalul material de constructie al parului) si pentru formarea normala a foliculilor din par. Contine sulf, necesar pentru sinteza colagenului, deci pentru mentinerea elasticitatii si a renitentei parului.

Vitamina В9 (acidul folic) actioneaza pozitiv asupra cresterii si dezvoltarii tuturor tesuturilor, contribuie la normalizarea functionarii sistemului imunitar si cardiovascular. Participa la sinteza aminoacizilor, enzimelor si hematopoieza, ajuta la normalizarea functionarii ficatului si a sistemului digestiv. Este importanta pentru mentinerea sanatatii reproducatoare a femeii.

Vitamina В12 (cianocobalamina) ajuta la prevenirea anemiei, creste nivelul de energie, mentine sanatatea sistemului nervos, imbunatateste capacitatea de concentrare, memoria, inteligenta.

Utilizare

Tasty B contribuie la:

Mentinerea sanatatii sistemelor nervos si cardiovascular.

Cresterea energiei din organism, lupta cu oboseala si apatia.

Imbunatatirea concentrarii atentiei, memoriei si a inteligentei.

Mentinerea frumusetii pielii, parului si a unghiilor.

Participa la metabolismul energetic.

Mod de administrare

Mod de utilizare: in calitate de supliment alimentar, 1 capsula pe zi sau la recomandarea specialistului. Suplimentele alimentare completeaza aportul nutrientilor din regimul alimentar zilnic si sunt parte integranta a modului sanatos de viata.

Vitamina B1 - 1,1 mg, vitamina В2 - 1,4 mg, nicotinamida - 16 mg, vitamina В6 - 1,4 mg, acid folic - 200 mсg, vitamina В12 - 2,5 mсg, biotina - 50 mсg, vitamina В5 (acid pantotenic) 6 mg, excipienti.

RO_Tasty B_Presentation.pptx