Tablou Harta Stelelor - Personalizat

70 RON
...

Tablou Harta Stelelor - Personalizat

70 RON
Caracteristici
Obiecte decorative Picturi, oglinzi
Descriere
Tabloul canvas = este de tip canvas (panza), fara rama. Aceasta se poate achizitiona separat si atasa ulterior tabloului canvas.
Tabloul cu rama = este un poster ce vine intr-o rama si are un geam din plexiglas care imita sticla. Calitatea acestui produs este una premium.

ATENTIE! PREVIZUALIZAREA TABLOULUI ESTE ORIENTATIVA, HARTA STELELOR VA FI GENERATA ULTERIOR PRINTR-UN SOFT CARE UTILIZEAZA CALENDARUL Hipparchus IN FUNCTIE DE ZIUA, LUNA, ANUL SI ORA SELECTATA.

TEXTUL VA FI REARANJAT PENTRU A SE PERMITE PRINTAREA CORESPUNZATOARE A ACESTUIA. NUMARUL MAXIM DE CARACTERE (inclusiv spatii) este de 160. VA RUGAM SA TINETI CONT DE ACEST LUCRU!

Adu-ti aminte cu drag de ziua in care ai spus “DA”. de nasterea copilului tau, de ziua in care te-ai nascut sau momentul in care ai realizat ca lumea ta s-a schimbat.

Tine-ti amintirile aproape cumparand Tablou Cosmic - Personalizat cu harta stelelor. Personalizeaza-l acum pentru a-ti aduce aminte de acea seara speciala. Tabloul este printat la calitatea cea mai buna.Cum o realizam?
Am utilizat catalogul de stele al misiunii GAIA a Agentiei Spatiale Europene, care este un catalog de stele de inalta precizie generat de Observatorul Spatial GAIA. Folosim acest catalog stelar pentru a calcula pozitia stelara a oricarei date sau locatii in trecut si in viitor!

Astronomii au studiat si masurat cu atentie pozitiile stelelor si orbitei anuale a Pamantului in jurul soarelui, astfel incat folosind metode matematice, puteti calcula intotdeauna care stele sunt sau vor fi deasupra oricarei pozitii pe Pamant! Folosim aceste calcule pentru a genera harti stelare unice locatiei si orei pe care o alegeti.

Harta arata stele pana la a sasea magnitudine. Programul dezvoltat poate vedea de obicei 4-5000 de stele vizibile sub cerul intunecat. Numim lucrarile noastre „arta”, dar va asiguram ca sunt foarte precise.
Vezi mai multe detalii si cumpara
231 vizualizari Bucuresti 30 Aug, 11:40